Ovsem co tam pece nejvíc, je napojení pívodú, pres které tece, kdyz je to dejme tomu nejaká 5 W, pres 1, snad i skoro 2 A (kolik V má vlastne takováhle ledka? pocítám tak neco okolo 3 ..?) na malé plose. Kdyby to bylo víc diod uz z výrobního procesu odladených jako stejné v sérii, potece pri stejném svetle mensí proud mude to podle toho mín topit a na tech sítových 110 - 240 V je jeste bohatá rezerva na cistý zdroj nejakých dejme tomu 30 V.
Jinak co je taky mor, tady to ted dávaj do nízkých poulicních lamp a i to oslnuje jak kráva. Nic proti energeticky efektivním zdrojúm svetla - i kdyz ledky vidim jako správný smer, jeste to má detské nemoci a podle me zbytecne.
Onehdá jsem jel vecer za jednim cyklistou, a ten mel krome uz tak silnýho ledkovýho zadního svetla jeste ostrý, asi taky ledkový bleskový cervený blikadlo, aby ho náhodou jó nekdo neprehlíd; myslel jsem, ze z toho oslepnu. Nastestí jsem jel o dost rychlejc, takze jsem ho brzy predjel. Ale rikám si, lidi co maj takovýhodle strachu, ze se musej takhle zvýraznovat, at radsi zústanou sedet doma na zadku nebo jezdej (M)HD, a na tom kole nikam nelezou. A jestli to maj, aby tim svetu predvádeli svoje ego, tak tim spís.