LOL, tak to je mazec, to na tom musi bejt treba prohlizeni dnesnich webu ala zive, idnes, diit... plne javasracek opravdovy S/M pozitek. Nebo tam mas ty W98 jen kuli nakymu specific softu a na browseni neco jinyho? V dnesni dobe, kdy lidi hazi do popelnic funkcni Core 2, mi to pride uz hodne ulitly. Jo v dobach, kdy kazdej prd do PC stal sileny penize (jo, moje prvni 486tka za cca 30000tak to bylo neco jinyho, ale neska muze mit slusnej komp opravdu kazdej a prakticky zadarmo, silena devalvace HW. Jako cas na reinstall chapu, me se nastesti behem poslednich par upgradu darila migrace woken bez nutnosti reinstallu, takze to bylo v pohode. Doufam, ze se mi to podari i ted pri prechodu z C2D na i7 (z P31 na P67), aspon u W98 a NT4 sem nezaznamenal vaznejsi problem, XP doufam taky premluvim. Ruznych retro kompu mam taky dost, teda spis v rozlozenem stavu, slozenou mam akorat sestavu s PPro200, P166 a 486, ostatni kdyz me to chytne, tak vytahnu ze skrine desku, karty, pozapojuju a pak zas rozeberu...
Ty linearni regulatory byly dost na picu, nastesti pak zacli davat spinaky s nakym LMkem a to uz skoro netopilo...
Zvetseni te L2 cache uz moc vykonu neprida, sotva par %. Taky nekde nejaky ten modul PB cache mam...