Výsledky 1 až 25 z 72

Téma: robotický vasavač

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Standardní Re: robotický vasavač

Vlastníme Roombu 650 tuším a spokojenost maximální. Chce to trochu přizpůsobit byt, aby se mohl vysavač pohodlně pohybovat a pak je to paráda. (já například mírně zvyšoval postel v ložnici, aby pod ní projela)
    Považuju to za jednu z nejlepších investic do domácích pomocníků. Když jdeme ven - na procházku, za kulturou - tak jen zvedneme židle u jídelního stolu, psí pelech a misky a pustíme roombu. Vrátíme se do uklizeného pokoje
    Jo, dobrá poznámka - uklízíme po jednotlivých pokojích. Na baterku nám zvládne po cca. roce a půl (nebo už dvou a půl? nepamatuju se přesně) dva pokoje o ~15m2. Pak to chce dobít a můžeme uklízet dál.

Jinak jeden můj kolega obsah nádobky na bordel na roombě vysává klasickým luxem.
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    287

tu je jeden test spolu s obrazkami pre lepsiu predstavivost...

http://saugrobot.de/irobot-roomba-780-wartung.php

ja cistim nadobku a hepafiltre / tie male zte stvorce vnutri / stlacenym vzduchom - kompresorom.
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

Citace Původně odeslal Marty Zobrazit příspěvek
    Vlastníme Roombu 650 tuším a spokojenost maximální. Chce to trochu přizpůsobit byt, aby se mohl vysavač pohodlně pohybovat a pak je to paráda. (já například mírně zvyšoval postel v ložnici, aby pod ní projela)
    Považuju to za jednu z nejlepších investic do domácích pomocníků. Když jdeme ven - na procházku, za kulturou - tak jen zvedneme židle u jídelního stolu, psí pelech a misky a pustíme roombu. Vrátíme se do uklizeného pokoje
    Jo, dobrá poznámka - uklízíme po jednotlivých pokojích. Na baterku nám zvládne po cca. roce a půl (nebo už dvou a půl? nepamatuju se přesně) dva pokoje o ~15m2. Pak to chce dobít a můžeme uklízet dál.

Jinak jeden můj kolega obsah nádobky na bordel na roombě vysává klasickým luxem.
    Ona se neumi dobit sama? :-O
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    Asi je ta Roomba malá. Kdyz jsem já byl malej, tak me popadli, posadili me a nakrmili. Dnes uz si beru jídlo z lednicky a jím ho sám, kdyz mám hlad. Treba az vyroste, tak se to taky naucí.

Chce to trochu prizpusobit byt, aby se mohl vysavac pohodlne pohybovat
    Obejde se to bez zedníkú?
    Naposledy upravil Mikus; 06.10.2015 v 00:05.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Citace Původně odeslal Mikus Zobrazit příspěvek
    Asi je ta Roomba malá. Kdyz jsem já byl malej, tak me popadli, posadili me a nakrmili. Dnes uz si beru jídlo z lednicky a jím ho sám, kdyz mám hlad. Treba az vyroste, tak se to taky naucí.
    No ono se opravdu (výjimečně) stane, že Roomba přijde na to, že je vybitá, tak začne hledat cestu zpátky. Jenže někdy je těch překážek na cestě tolik, že tu stanici prostě nestihne "najít". Tak zůstane stát, aby se nevybila úplně do mrtě.
    1) ASUS P5Q Deluxe, C2Q 6600@2,56 GHz, 2x Corsair XMS2-2048 MB, ASUS EAH4850 512 MB DDR3 PCI-E, WD 250 GB, WD 500 GB, Samsung 80 GB, SB X-Fi Fatal1ty Xtreme Gamer, DVD-RW SH-223F, DVD-RW LG GH20LS15, Dell UltraSharp 2408W

2) DFI LanParty NF4 Ultra-D, AMD Opteron 144@2,25 GHz (250x9), 2x OCZ 512 MB TCCD PC3200, ASUS EAX1950Pro PCI-e 256 MB DDR3, Samsung SP1614C 160GB, Maxtor MaxLine III 300 GB, CD-RW Samsung 52x32x52, DVD-RW LG 4163B, , Creative 5.1 T5900, LCD FSC P19-2

Vliv
    282

No já se postupem casu taky naucil vydat se na cestu k lednicce natolik vcas, aby mi i pres vsechny prekázky síly jeste k ní i s rezervou stacily
    Naposledy upravil Mikus; 07.10.2015 v 07:25.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Member Avatar uživatele tnema
    Věk
    47
    Vliv
    260

od doby co sem totu zalozil sem tu nebyl,
    sem nak zapomel
    Dopadlo to tak ze jsem zavolal do irobot,
    mel sem stesti, pani na lince mela nahodou vedle sebe technika,
    cili sem se ho.zeptal na tech.veci, proc 650 ne, proc 880 ne, proc 780 ne
    a nakonec jsme dospeli k zlatemu stredu 786 za 12,5 tis,
    k tomu byl v akci limobar za 1500.
    Hajzlik uklizi moc pekne.

btw, pokud pokukujete primo po irobotu, tak druha cislovka v jakekoli rade, tzn 786, 880
    cili druha je 8
    znaci ze ma v sobe virtualni zed. Jiste nekdo oceni.

Vliv
    282

Citace Původně odeslal tnema
    virtualni zed
    Co to být?
    .
    .

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Umí, pokud vidí na základnu, stihne k ní dojet (resp. se do ní zadokovat). Pokud jí dáme uklízet do jiné místnosti, většinou ji tam zavřeme a základna je v jiné místnosti.
    Nikdy jsme ji nenechali uklízet celej byt, to IMHO nedá - ideálně se zamotá někde v předsíni a bude tam uklízet třičtvrtě hodiny a pak si s velkou slávou zahraje fanfárku.
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Umí, pokud vidí na základnu, stihne k ní dojet (resp. se do ní zadokovat). Pokud jí dáme uklízet do jiné místnosti, většinou ji tam zavřeme a základna je v jiné místnosti.
    Nikdy jsme ji nenechali uklízet celej byt, to IMHO nedá - ideálně se zamotá někde v předsíni a bude tam uklízet třičtvrtě hodiny a pak si s velkou slávou zahraje fanfárku.
    Aha, tak v tomhle teda neato funguje trochu lip. Nam tu jezdi trikrat do tydne odpoledne. A pokud nenamota usb kabel k telefonu, nebo si neposune zidli v kuchyni tak, ze z podstolu neumi vyjet, tak uklidi cca 2/3 bytu na jedno nabiti, dojede se nabit a pak douklidi ten zbytek.
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

(s redukovanými rozměry) Avatar uživatele Behemot
    Vliv
    228

Roomba nevim jakej model, nicméně má docela problém s takovejma těma židlema co maj jen dvě velký „nohy“ (takový ty opěrný) - jsou to jen naohýbaný prkna, takže jsou nízký že je nevidí, ale často tam najede a zasekne se. A minule to mělo dost problém najet do doku, najíždělo to tam pořád šíkmo a vždycky si ho to šouplo po koberci. Pak to vždycky pět minut zmateně jezdilo kolem že jako další kolečko úklidu…
    Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.

Vliv
    282

Aha, tak v tomhle teda neato funguje trochu lip. Nam tu jezdi trikrat do tydne odpoledne. A pokud nenamota usb kabel k telefonu, nebo si neposune zidli v kuchyni tak, ze z podstolu neumi vyjet, tak uklidi cca 2/3 bytu na jedno nabiti, dojede se nabit a pak douklidi ten zbytek.
    Mhmm, co k nám chodila uklízecka, kdyz jsem byl malej, tak pro tu vzdycky musela babicka nachystat k svacine na dúkladné uklizení vetsinou jen jejího pokoje (asi 2x do roka) bezpocet housek s máslem a se sunkou a kotel bílýho kafe. Telefon jsme tenkrát meli jen v predsíni na zdi, takze s tím nebyl problém

A rozdíl byl taky, ta uklízecka u nás nebydlela. Jako taková by ovsem zabrala podstatne víc místa
    Naposledy upravil Mikus; 06.11.2015 v 09:08.
    .
    .

Přes všechny neduhy, které to má (zrovna včera jsem vymotával kabel z kartáčů), musím říct, že jsem maximálně spokojen. Přijdu domů a je uklizeno, aniž bych se musel jakkoliv angažovat. Jen občas prostě najdu vysavač jinde než v doku, no tak jednou není vysáto. Jednou se to nepo... Dodělá si to druhý den, no.
    A tyhle hračky jsou prakticky "v začátcích", takže časem se jistě spousta much vychytá.
    1) ASUS P5Q Deluxe, C2Q 6600@2,56 GHz, 2x Corsair XMS2-2048 MB, ASUS EAH4850 512 MB DDR3 PCI-E, WD 250 GB, WD 500 GB, Samsung 80 GB, SB X-Fi Fatal1ty Xtreme Gamer, DVD-RW SH-223F, DVD-RW LG GH20LS15, Dell UltraSharp 2408W

2) DFI LanParty NF4 Ultra-D, AMD Opteron 144@2,25 GHz (250x9), 2x OCZ 512 MB TCCD PC3200, ASUS EAX1950Pro PCI-e 256 MB DDR3, Samsung SP1614C 160GB, Maxtor MaxLine III 300 GB, CD-RW Samsung 52x32x52, DVD-RW LG 4163B, , Creative 5.1 T5900, LCD FSC P19-2

Vliv
    282

No v zacátcích, to je relativní. Kdyz jsem tu poprvé videl, jak to luxuje MediaMarkt, to uz bude víc nez 10 let...
    .
    .

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání