Naposledy upravil Jey; 12.03.2016 v 13:58.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
1. Já nejsem zádnej nikdo!
2. Kdyby to tu lubosbrno necet, tak by to tu ani nenapsal. Radujme se z kazdého, kdo tu cte a píse angazované príspevky od srdce
3. LOL^2 - presne to jsem si ríkal taky. Ale svedcí to rek bych o celkové zlepsující se situaci v CR, kdyz uz takovéhle krámy vydrzí tak dlouho![]()
.
Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
.
Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden
Příspěvkem jsem chtěl naznačit, že původního tazatele tato informace po 10 letech zřejmě už ani nezajímá, tedy pokud je ještě naživu. To neřeš.![]()
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)