Sám sice nehraju, ale jednu dobu jsem dost komunikoval s hrácema. Od nich vím - a nedávno jsem to zas nekde videl potvrzené - ze kvúli hrám si spousta lidí drzí dkonce i 98icky. Ze hry, co jsou pro ne psané, s zádnou 98ckovou simulací na novejsích Widlích nejedou tak dobre jako na originálu.
Mhmm, práve o tyhle exoty jde, pricemz by se dalo diskutovat o tom, co vsechno je exot. Momentálne mi jde konkrétne o múj starý USB-modem, co mi tu slape jak svýcarské hodinky a kterého bych se nerad zrekl a na který nebyl linuxový ovladac, kdyz byl nový a ani ted mi k nemu gugl nic nenachází. Spousta lidí sice nad tímhle resením pripojení ohrnuje nos, kdyz jsem v minulosti míval potíze a hledal rady, tak to házeli na tohle; nikdy jsem temhle recem moc neveril a vzhledem k tomu, jak to tise a spokkojene bezí dnes, vidím své tehdejsí názory jen potvrzené. Na druhou stranu zas vidím ty problémy, se kterými se lidi hlásí na resení ve fórech s ethernetovými modemy. Obzvlást u tech novejsích, jak jsou taky jejich uzivatelé v nastaveních vydáni na pospas providerovi.
Pocítám s tím, ze drív nebo pozdeji mi sem pride taky jiný komp, at uz jako náhrada toho dnesního nebo jako druhý resp. první k nemu, pricemz z nejnovejsí produkce to urcite nebude. Budou taky jiné prídavné karty (MaBo sama doufám s Linuxem pobezí, ale práve ty prídavné grafiky, co tu mám, o kterých v detailu nevím zatím prakticky nic, jen ze nevidím dúvod, aby nebezely s Woknama). A i na tomhle, mám integrovanou USB1, asi drív nebo pozdeji prijde karta s USB 2 a mozná i výkonnejsí grafika (i kdyz první tenhle pokus moc úspechem korunován nebyl).