Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Linux & desktop

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    286

Standardní Re: Linux & desktop

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    kvuli hram jeste furt drzim doma widle
    Sám sice nehraju, ale jednu dobu jsem dost komunikoval s hrácema. Od nich vím - a nedávno jsem to zas nekde videl potvrzené - ze kvúli hrám si spousta lidí drzí dkonce i 98icky. Ze hry, co jsou pro ne psané, s zádnou 98ckovou simulací na novejsích Widlích nejedou tak dobre jako na originálu.

Citace Původně odeslal Gargamel Zobrazit příspěvek
    Citace Původně odeslal Mikus
    Co jsem obcas slýchal, ze bývají problémy s ovladaci k HW-príslusenství, pokud je pro LINUX výrobce nedodá. Je to porád tak?
    Jen v pripade exotickych kusu HW. V dnesni dobe, kdy mas vsechno integrovane, prichazi konkretne u Intelu podpora HW jeste pred samotnym oficialnim uvedenim na trh. Otazka je, co vic potrebujes? Leda tak nektere specializovane zvukove karty, DVB tunery apod.
    Mhmm, práve o tyhle exoty jde, pricemz by se dalo diskutovat o tom, co vsechno je exot. Momentálne mi jde konkrétne o múj starý USB-modem, co mi tu slape jak svýcarské hodinky a kterého bych se nerad zrekl a na který nebyl linuxový ovladac, kdyz byl nový a ani ted mi k nemu gugl nic nenachází. Spousta lidí sice nad tímhle resením pripojení ohrnuje nos, kdyz jsem v minulosti míval potíze a hledal rady, tak to házeli na tohle; nikdy jsem temhle recem moc neveril a vzhledem k tomu, jak to tise a spokkojene bezí dnes, vidím své tehdejsí názory jen potvrzené. Na druhou stranu zas vidím ty problémy, se kterými se lidi hlásí na resení ve fórech s ethernetovými modemy. Obzvlást u tech novejsích, jak jsou taky jejich uzivatelé v nastaveních vydáni na pospas providerovi.

Pocítám s tím, ze drív nebo pozdeji mi sem pride taky jiný komp, at uz jako náhrada toho dnesního nebo jako druhý resp. první k nemu, pricemz z nejnovejsí produkce to urcite nebude. Budou taky jiné prídavné karty (MaBo sama doufám s Linuxem pobezí, ale práve ty prídavné grafiky, co tu mám, o kterých v detailu nevím zatím prakticky nic, jen ze nevidím dúvod, aby nebezely s Woknama). A i na tomhle, mám integrovanou USB1, asi drív nebo pozdeji prijde karta s USB 2 a mozná i výkonnejsí grafika (i kdyz první tenhle pokus moc úspechem korunován nebyl).
    Naposledy upravil Mikus; 07.08.2014 v 12:54.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. linux na windows - remote desktop
    Založil bluesman v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.02.2006, 17:57
  2. 4 x desktop pre Win ako linux
    Založil KOVO v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 22.07.2005, 09:13
  3. Show desktop/Hide desktop ve winXP
    Založil Kooca v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 5