Co se her tyce, davam widlim rok, maximalne dva. Soucasny tazeni Valve smerem na Linux ma, myslim, velmi slusnou sanci uspet. (ale uznavam, ze kvuli hram jeste furt drzim doma widle, v praci uz hodne dlouho jen linux, popr. OSX)
Co se her tyce, davam widlim rok, maximalne dva. Soucasny tazeni Valve smerem na Linux ma, myslim, velmi slusnou sanci uspet. (ale uznavam, ze kvuli hram jeste furt drzim doma widle, v praci uz hodne dlouho jen linux, popr. OSX)
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Otazka ... jak vazne to myslej
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Sám sice nehraju, ale jednu dobu jsem dost komunikoval s hrácema. Od nich vím - a nedávno jsem to zas nekde videl potvrzené - ze kvúli hrám si spousta lidí drzí dkonce i 98icky. Ze hry, co jsou pro ne psané, s zádnou 98ckovou simulací na novejsích Widlích nejedou tak dobre jako na originálu.
Mhmm, práve o tyhle exoty jde, pricemz by se dalo diskutovat o tom, co vsechno je exot. Momentálne mi jde konkrétne o múj starý USB-modem, co mi tu slape jak svýcarské hodinky a kterého bych se nerad zrekl a na který nebyl linuxový ovladac, kdyz byl nový a ani ted mi k nemu gugl nic nenachází. Spousta lidí sice nad tímhle resením pripojení ohrnuje nos, kdyz jsem v minulosti míval potíze a hledal rady, tak to házeli na tohle; nikdy jsem temhle recem moc neveril a vzhledem k tomu, jak to tise a spokkojene bezí dnes, vidím své tehdejsí názory jen potvrzené. Na druhou stranu zas vidím ty problémy, se kterými se lidi hlásí na resení ve fórech s ethernetovými modemy. Obzvlást u tech novejsích, jak jsou taky jejich uzivatelé v nastaveních vydáni na pospas providerovi.
Pocítám s tím, ze drív nebo pozdeji mi sem pride taky jiný komp, at uz jako náhrada toho dnesního nebo jako druhý resp. první k nemu, pricemz z nejnovejsí produkce to urcite nebude. Budou taky jiné prídavné karty (MaBo sama doufám s Linuxem pobezí, ale práve ty prídavné grafiky, co tu mám, o kterých v detailu nevím zatím prakticky nic, jen ze nevidím dúvod, aby nebezely s Woknama). A i na tomhle, mám integrovanou USB1, asi drív nebo pozdeji prijde karta s USB 2 a mozná i výkonnejsí grafika (i kdyz první tenhle pokus moc úspechem korunován nebyl).
Naposledy upravil Mikus; 07.08.2014 v 12:54.
.
Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
.
Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)