Které to? Jestli Office a Outlook, to by me nebolelo, ty stejne nepouzívám a tím pádem bych ani nehledal náhradu v Linuxu. Hlavne jestli tam je moznost císt príslusné dokumenty nezkreslene, kdyz mi je nekdo vrazí, à la Wordview a Xlview. Pouzívám hodne Notepad ("Poznámkový blok"), obcas WordPad (jen kde u cistých textú s 98ckovým Notepadem narazím na jeho hranice), MS-Paint ("Malování"), kalkulacku, WindowsMediaPlayer - obzvlást 6ku mám pro její jednoduchost rád, obcas CD-player (moc toho neumí, ale hlavne nezene sound pres systém a tím ho nezatezuje), obcas i ten primitivní SoundRecorder co je k Windows. Ale myslím, ze na to vsechno by mely být ekvivalentní náhrady...?
Co jsem obcas slýchal, ze bývají problémy s ovladaci k HW-príslusenství, pokud je pro LINUx výrobce nedodá. Je to porád tak?
Ale jinak mi to pripadá, ze na rozdíl od toho, jak to formuluje Petr, to nejsou specifické problémy desktopu, notáky, kdyz neslouzí jen jako privesená hracka vedle, by tím musely být stizené stejne tak... si myslím...?
Asi takhle to mám ted se svým 2. oblíbením prohlízecem (vedle IE6) - K-Meleonem![]()