Jsou v Modřanech, ale taky toho nemaj bůhví kolik na skladě a za převzetí tady chtěj tři pětky.
Jsou v Modřanech, ale taky toho nemaj bůhví kolik na skladě a za převzetí tady chtěj tři pětky.
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
Nehlede na to, ze taky daleko, uz jen proto neprichází pro me v úvahu. Obchod, který si úctuje takovéhle veci, povazuju za vrcholne neseriozní a at si pro me za me zkrachuje, kdyz to jinak neumí. To uz múze mít prodavac jeste v kapse krokomer, a mít taxu na kazdý krok vykonaný pro zákazníka, 10 halírú za kazdé stisknutí klávesy a jeste by mu mel nekdo pocítat za úcelem vyúctování výkonu kazdé vyrcené slovo. A to uz nemyslím, kdyby zákazník treba prodavace jeste rozplakal a ten by v dúsledku tohio spotreboval kapesník. U jiných kseftú naopak pri vyzvednutí prímo u nich usetrím za balné a postovné.
.
Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
.
Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden
Uplynulo víc nez 2 1/2 roku, takze se pro jistotu znova zeptám, tentokrát konkrétne:
Vypadá to na to, ze muj miniprehrávac bude potrebovat novou baterku. Múze mi nekdo ríct, kde ji dostanu v Praze nejlíp koupit?
.
Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
.
Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden
Tyhle lithia běžně nikdo nevede, je to většinou custom velikost pro každý zařízení od no-name fabrik. Todle je Oticon Streamer EL-402050? Dotáh bych to kolem tří stovek, bude to tak na svátky.
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
Díky, kdyz takdám jeste vedet.
Ale co znamená Oticon Streamer EL-402050? Ten název mi přijde jako nejaký streamer, tedypřístroj od výrobce Omniona, ale Gugl mi na to nachází takrka vyhradne baterky. Tohle je - jak vidno ze jména souboru obrázku - SoundPlayer FunBeat EM270 (výrobce ani jinak púvod nevim, dostal jsem to darem).
Naposledy upravil Mikus; 29.11.2016 v 19:25.
.
.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)