Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Excel - soubor se neuloží?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Excel - soubor se neuloží?

Řeším obdobný problém - mám Win 7 a Office 2007. Dělal jsi nějaký další výzkum ? V poslední době se mi to povedlo několikrát - mám soubor v excelu, upravím ho, uložím ho v revizi s aktuálním datumem , pracuju dál, průběžně ukládám, pak přeskočím např do Vordu, nějakou dobu tam dělám, poté se chci vrátit a upravený excelovský dokument nikde. Na disku je soubor hodinu starý beze všech změn. Možná to může být tím, že dělám paralelně na dvou monitorech a pouštím si dva excely, abych mohl porovnávat, případně kopírovat data. Dělám takhle pořád a z 99,99 % to funguje bez problémů. Automatické ukládání mám také zapnuté.

Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    273

Standardní Re: Excel - soubor se neuloží?

Citace Původně odeslal LucernBH Zobrazit příspěvek
    Řeším obdobný problém - mám Win 7 a Office 2007. Dělal jsi nějaký další výzkum ? V poslední době se mi to povedlo několikrát - mám soubor v excelu, upravím ho, uložím ho v revizi s aktuálním datumem , pracuju dál, průběžně ukládám, pak přeskočím např do Vordu, nějakou dobu tam dělám, poté se chci vrátit a upravený excelovský dokument nikde. Na disku je soubor hodinu starý beze všech změn. Možná to může být tím, že dělám paralelně na dvou monitorech a pouštím si dva excely, abych mohl porovnávat, případně kopírovat data. Dělám takhle pořád a z 99,99 % to funguje bez problémů. Automatické ukládání mám také zapnuté.
    Další výzkum neproběhl každopádně se mi to už dlouho nestalo a doufám, že ani nestane také jsem změnil OS (původně XP, nyní W7).

Automatické ukládání mám vypnuté.
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. zabezpeceny wmv soubor , jak na nej ?
    Založil GreenOrchid v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 06.06.2006, 09:20
  2. PGW soubor?
    Založil josefec v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 20.12.2005, 21:11
  3. Soubor sammp32.exe ?
    Založil brzec v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 28.06.2005, 12:17
  4. .mov soubor a rotace