Audigy nemá žádnou (asi), to se všechno načítá do RAMky - limit se dá měnit, takže kolik máš volné, tolik si můžeš načíst (já mám teďka 3/4 GBPůvodně odeslal Mikhaill
).
edit. kua sem si nalil červené víno do ovládání od zesáku![]()
![]()
![]()
Audigy nemá žádnou (asi), to se všechno načítá do RAMky - limit se dá měnit, takže kolik máš volné, tolik si můžeš načíst (já mám teďka 3/4 GBPůvodně odeslal Mikhaill
).
edit. kua sem si nalil červené víno do ovládání od zesáku![]()
![]()
![]()
...zzzzzz
No ani tak nejde o peniaze,da sa aj lacno a kvalitne.Původně odeslal DeeKay
Neviem co presne myslis ze je drahe.Ak sintak,to je ako auto,kupis starsi za 1/3 povodnej ceny a mas.Stale je to lepsie ako najnovsie Casio a podobne hracky.
Tak isto niekto povie,na co sluchatka za 6k
Ja mam sice dost drahe veci (relativne) ,ale kym som na ne zarobil...a to som kupoval postupne,najprv zosik,za pol roka repro atd.
Ale tak skoro to menit nebudem.
hp pavilion zt3020
Nooo teraz uz leti soft.Původně odeslal FlashedBrain
Tak jak vsetky tie hudobne programi ala Fruityloops alebo Reason.Uz je jedno aku mas zvukovku,ajtak to vsade hra rovnako...
hp pavilion zt3020
Jo, synťák jsem zkoušel koupit starší, ale sem nesehnal, tak jsem to vyřešil takhle, to ostatní je celkem pravda, ale si na to musím taky vydělat, takže teď jsou akutní slušné sluchátka (zesík pro ně bych musel asi koupit, baslit ho nemám čas - kdyby někdo o něčem rozumném věděl, tak bych byl vděčný), no zesík mám jaký mám, stál mě 7k, bedny už mám dlouho, teď jsem jim dával akorát nové výškové repara a nové vyhybky, takže to musí ještě nějaký čas počkatPůvodně odeslal Mikhaill
.
...zzzzzz
sluchatkovej zesik asi levne nesezenes, fakt je nejlepsi si to pobastlit, nebo nekoho zaukolovat at to pobastli![]()
wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
mobile: Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10
CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...
A tie repraky,to su domace,alebo normalne na akcie a tak.Alebo hras len tak preseba??
hp pavilion zt3020
To není dobréPůvodně odeslal DeeKay
, (co to plácám), no né že bych už něco sem tam nezbastlil, takže tohle bych možná taky zvládl (problém by byl asi s tišťákem), mimochodem, co si představujete pod takovým slovem levně neseženeš
![]()
.
...zzzzzz
Nee, pro mě a blízké přátele a přítulkyněPůvodně odeslal Mikhaill
.
...zzzzzz
no a kolko ta to videPůvodně odeslal DeeKay
Som pozeral na tie schemy ale ja sa ftom nevyznam.
Ani neviem co to stoji,moc sluchatka nepouzivam a max. cez vystup na zosiku.Ale taky elektronkovy by nebol najhorsi...
BTW vyzera to tak ze cim je to mensie tym je to drahsie.Predzosilovac na gramofon od 4k stym ze dalsia najblizsia cena je 11k![]()
hp pavilion zt3020
no treba takovej, co ted bude stavet glassman pro sebe a pro me a soucstky vyjdou na cenu >2000Kc, tak se vyrabi uz i seriove a jeho cena je 500USD...
takze asi tak -> blizsi informace poskytne Glassman![]()
wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
mobile: Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10
No tak to je vpoho,len aby to tak aj fungovalo.
hp pavilion zt3020
Dyz se to udela stejne, se stejnejma soucastkama, neviim duvod proc by to fungovalo jinakPůvodně odeslal Mikhaill
![]()
moje doporuceni ohledne sluchatek - otevrene: Sennheiser HD590 (moje), HD580 (to chce ale kvalitni headamp).. uzavrene: Sennheiser HD250 Linear II, Beyerdynamic DT770.. samozrejme kazdy mame jiny vkus, ale s temahle kouskama neslapnes vedle, bez si je poslechnout do nejakyho poklidnyho hi-end studia![]()
sluchatkovy zesik vyjde kazdopadne do 2.000,- a zbastlit by nemel byt problem, nebude to mit regulaci hlasitosti, od toho mame zvukovky a ovladace, protoze takovej slusnej potak stoji treba 1.200,-jinak to bude kvalitou plne srovnatelne s tim za $500
.. a samozrejme to nebude v krabicce z brouseneno hliniku na super pristrojovych nozickach
![]()
/// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)