Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Výpověď při úpadku

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    287

Standardní Re: Výpověď při úpadku

Vsak rikam ze ta jejich vypoved je (byla by) neplatna, resp. jeji obsah nemuze nastat (ukonceni pracovniho pomeru - uz (by) skoncil s okamzitou platnosti).
    Tudiz ji ani nikde neukazujes, tudiz nikde nic uvedeneho neni. Jen ze jsi dal vypoved TY z duvodu neplaceni mzdy.

Na pracaku by pak meli mimo sveho papiru chtit jen dukaz o prumerne mzde (vyplatni pasky), jinak vypocet probiha dle minimalni mzdy.

Jak se k tomu postavi urednice na pracaku je ovsem druha vec, leckdy ani ty zakony poradne neznaji a budou se s tebou hadat do roztrhani duse.
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Senior Member Avatar uživatele Gestler
    Věk
    41
    Vliv
    233

Standardní Re: Výpověď při úpadku

Takže abych to tu nějak uzavřel, je to jak jsem říkal - pokud nedáte výpověď ještě před převzetí firmy konkurzním správcem, což nemáte možnost dopředu nijak zjistit, odstupné ani dlužné mzdy nedostanete ale pokud je ve výpovědi uvedeno jinak - jakoby jste je dostali. Uřad práce má k dispozici jakýsi online systém, kde vidí veškerý stav prováděných úkonú, čili jakmile správce konkurzní podstaty převezme firmu, a dá výpovědi, tím se s vámi vyrovnal. Nehledě na faktický stav, jakmile je to v systému uvedeno, je fuk co řeknete, přinesete za papíry. Podle tohoto systému se vám dostalo narovnání a nemáte tudíž nárok naprosto na nic, ani na podporu v nezaměstnanosti. Jedinou možnou cestou je soudit se, případně podat stížnost na správce. Kam jsme se to v téhle "republice" dopracovali. Já jsem ani ne za měsíc sehnal slušnou práci, ovšem řada starších lidí takové štěstí neměla.
    INTEL Core I7 2600K D2 @5Ghz HTon , Asus Maximus V Extreme Z77,4x4GB Kingston Predator 2400Mhz,MSI LIGHTNING 680GTX 1400/7100,24"Benq PVA 16:9
    2xSamsung SpinPoint F1 HD322HJ Sata II RAID 0 + Intel X25 SSD,WD my BOOK 1TB,700W Delta Electronics/HP,Hama - URAGE.
    Chlazení : Čerpadlo: Laing 18W + XSPC TOP Radiatory: MORA2 + 9x120mm fan , XSPC RX480 + 4x120mm fan Bloky : CPU - CAWEDOG ZOUY 2.0 NB,SB+MOS EKuniversal
    HARD CORE HW SERVIS - SERVIS S POUŽITÍM PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY V OBLASTI : REBALLINGU, REFLOW, DIAGNOSTIKY - kompletní opravy poškozeného PC HW, které vám nikde jinde nenabídnou

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Vypoved ADSL po zmene ceniku - za jakych podminek?
    Založil JaB v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 06.07.2005, 22:04
  2. OT: Jak napsat vypoved smlouvy o podnajmu
    Založil Fx v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 19.08.2004, 16:51

Pravidla přispívání