Tak UPC nám zase přináší změny:
Citace Původně odeslal Newsletter
Vážený kliente,

děkujeme Vám, že využíváte služeb společnosti UPC Česká republika, s.r.o. Dovolte, abychom Vás informovali o chystaných úpravách v portfoliu produktů UPC, ke kterým dojde 1. května 2012.

„Nové portfolio služeb podstatně navyšuje rychlost u většiny internetových připojení.“

„Nově budou také některé programové balíčky obsahovat programy v HD rozlišení.“

Zároveň dochází ke změně stávajícího způsobu vyúčtování. U internetových produktů bude celková cena rozdělena na cenu služby a cenu za pronájem zařízení.

Je možné, že po daných úpravách bude nově Vaše celková cena nižší nebo vyšší, než cena stávající. Pro více informací o nových produktech a podmínkách poskytování Digitální kabelové televize a Internetu navštivte prosím www.upc.cz/noveportfolio.

Vaše práva podle Všeobecných podmínek zůstávají beze změn. Všeobecné podmínky naleznete na našich webových stránkách.

Věříme, že nové změny Vám ještě více zpříjemní užívání našich služeb.

S přáním pěkného dne,

Vaše UPC
Takže můj UPC Internet 10M se sníženou cenou 299/měsíc mi asi zrychlí na 30/1.5, ale asi taky zdraží na 499+49/měsíc za internet+modem.

Nevíte někdo (fox?), zda je možné si koupit vlastní modem a používat ho v síti UPC bez nutnosti pronájmu za takové nesmyslné peníze? Motorola SB51xx, který teď mám, se dá sehnat s přehledem kolem pětikila...