HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Akokeby sem Pat a Mat pisali. Riesit sa to riesi, akurat bolo by dobre keby ste trocha vydrzali, to je vsetko. Mimochodom som kus dalej ako je praha a som v O.S. , su aj ine moznosti ked sa do Prahy ist neda, ze anoTakze prosim o trpezlivost a bez OT debat pokial sa da.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Jeyi, můžu ti říct, že po tom, co tady čtu tyhle tvoje sračky (bez pardonu) ztrácím jakoukoli motivaci cokoli dělat.
Naštěstí to nedělám pro tebe, ale pro ty, kteří jsou rádi za lidi, co jsou ochotni zodpovědnost přijmout a věnovat svůj volnej čas zcela bez nároku na jakoukoli odměnu. A nehledají výmluvy.
Ještě jednou si dovolím připomenout jednu analogii: před asi 7 lety tu byla taky nespokojenost se stavem fóra, nespokojenost se stylem vedení. Přišla parta lidí (většina z nich je teď v o.s.) a zodpovědnost přijali - převzali fórum jako celek a spoustu věcí udělali. (namátkou návrat domény overclocking.cz, přechod na vBulletin, zajištění hostingu a provozu a tisíce dalších věcí, o kterých uživatelé nemají ani tušení a bez nich by to nefungovalo - co myslíš tak třeba účetnictví, daně a podobný nesmysly - dělá se to samo? jen tak?)
howgh, fakt jsi mě nasral.
CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III ◦ 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610 ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350
Tak to jsem na jednu stranu rád, třeba se to už víc pohne a budu na tom mít (i tento minimální) podíl. Na druhou stranu není to dobré pro zdraví, rozčilovat se.
Já se vždycky snažím vžít do role i toho druhého člověka a i tak tomu je v tomto případě. Protože dělám řadu webů (30+) tak trošku vím, co to obnáší.
Jak jsi již dříve napsal bukvovi; s tím bezvýhradně souhlasím - "i my dva jsme kompletně z jiné planety".
Já jsem nabídl jednorázovou a funkční pomoc, jak jinak než ve volném čase a bez nároku na honorář - převod webu do rootu s tím, že do nějakého o.s. se nemám čas a především chuť přidávat případně kvůli tomu jezdit na osobní setkání.
Ty z toho děláš pořád něco naprosto jiného, překrucuješ mé věty (to se mi fakt nelíbí). Vrcholem byly lži ohledně toho, že jsem se s nabídkou spolupráce více neozval - psal jsem ti jako adminovi fóra (nezlob se znovu že to připomínám, ale prostě je to pravda) a co ty na to? Napsal jsi k tomu pak i jedno blbé písmenko? Ne. Nějakou omluvu jsem ani nečekal, to už si fakt nedělám si iluze.
Já nejsem svatá Anežka Česká ale zkusme se domluvit jako lidi. Ono pokud tu není ani písmenko, tak prostě tohle je celkem logické, že sem bude spousta lidí psát a dokola se ptát a myslím, že třeba já osobně píšu alespoň slušně bez toho abych někoho někam posílal, nebo urážel a nadával (toto není myšleno jako urážka, i když se to zase může někoho dotknout, že).
edit: no hele, mizím na večerní běhání.. budu tu až zítra takže tak![]()
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
Naposledy upravil Marty; 13.03.2012 v 20:10.
CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III ◦ 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610 ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350
Nedá mi to se po čtvrt roce se nezeptat:
Děje se něco, nebo poslední snaha vyhnila, stejně jako všechno ostatní?
Toto téma aspiruje na klasické Year passed and nothing happened.
Myšlení zkresluje realitu.
Toto téma si právě prohlíží 8 uživatelů. (0 registrovaných a 8 anonymních)