bukvo, já jsem vás všechny vyzval, ať se přihlásíte, kdo chcete pomoct. Ozval se jeden člověk. To, že se neozvali další, kteří si "taky stěžovali", pro mě bylo znamení, že to asi tak vážně nemysleli (a nebo jsou tím věčným stěžováním unavení, ale to považuju pouze za výmluvu).
Víc k tomuto asi nemám co říct.
A co se týče toho, že se "něco děje na pozadí" - je to jako politika: občané (členové fóra) dají mandát svému zástupci (občanskému sdružení) a to koná. My ten mandát máme. Pokud si někdo přijde nedostatečně informován, nebo se cítí odstrčen, může vstoupit do o.s. a účastnit se valných hromad, diskutovat, navrhovat, a konat.
edit.
asi je ti samotnému jasné, že pokud bychom každý "prd", který o.s. řeší, chtěli schvalovat a diskutovat veřejně, tak se nikam nedostaneme. Od toho tu o.s. je.
Máš buď rozhodování jedince - diktatura, nebo rozhodování skupiny - oligarchie, nebo rozhodování lidu - demokracii. My tu máme takovou oligarchii střihnutou demokracií (nebo vice versa?). Je v tom problém? Změň to! Pokud na to budeš mít, tak to změníš. Podobně jako stávající vedení (o.s.) před 7 lety. Pamatuješ, jak to tu chodilo před o.s.? (řečnická)