asi to nebude špatný nápad. WIN XP je už opravdu mimo hru (a W. Seven jej dovedou navíc zdatně emulovat i pro HW). Čeká to stejně všechny, i ty, kteří si to nepřipustí. Mezitím už Creative poslalo do světa novou kartu pro USB (snad poprvé pro PSP, xBox i WIN ... můj ty světe, i pro Linux) - Creative Recon 3D ... Žádný zázrak to oproti třeba X-Fi Titanium HD není (nemá parametry Hi Res zvuku) ... ale znovu přináší plnou podporu pro plný analog 5+1 (7+1 byl úlet), a konečně po pěti letech je zpátky HW dekódování Ac3 a DTS streamů. Karta s pamětí pro své aplikace, ovládání hlasem
... mnoo ... perfektní mikrofon s reverzním polem (hmm, nikde jinde jsem to neviděl ve standardu balení ... a je to vážně funkční) ... a moc dalšího.
A jenom pro pořádek ... ani ASUS nespal, Xonar Essence One (monstrum DAC s 11 OPAMPs v signálové cestě) nebo novoučký Xonar Phoebus ...
Až na drivery, Creative se snad polekalo prů*eru s Danielem Kawakami, od té doby jsou jejich drivery snad bez problému. Až na pár mušek
Je to sice investice (možná pro někoho velká), ale vždycky píšu, že zvukovku budete mít ještě v době, kdy už máte dávno jiný CPU i GPU ... Ono se to rozmělní.
Už jsem tu dloooooooouho nebyl, tak se snad k tomu ještě vrátím.
nejen Creative zmenšuje své "zázraky"
recon3d-fce PCIe.jpgrecon3d-6b porovnani.jpgXonar Phoebus 5.jpg