Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: Dolby Digital Live Unlocker for SB X-Fi series

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Dolby Digital Live Unlocker for SB X-Fi series

Od 2.6. Creative vydal drivery s podporou DDL a DTS (vraci tak po 2 letech schopnost dekodovani chipem - jde o firmware).
    DDL je jiz plne funkcni, drivery jsou spolecne pro Visty a XP, presto jde stale o beta verzi.
    Auzentech sve drivery stahl a pousti je ven pouze pres registraci SN karty.
    Podpora DVD Audio je nyni i pro Visty 32 bit.
    *Core i7 980X II ASUS P6X58D Premium II **AMD IIX6 1090T II ASUS CrossHair Formula III FX790 II Saphire HD 5870 Vapor-X II DDR 3 1333MHz 4*2GB Corsair II
    Windows XP Prof. SP3 + Windows 7 Ultimate 64 bit, Software DAW,
    ---------------
    DAW studio

Member Avatar uživatele ros
    Věk
    47
    Vliv
    271

Citace Původně odeslal shapet Zobrazit příspěvek
    Od 2.6. Creative vydal drivery s podporou DDL a DTS (vraci tak po 2 letech schopnost dekodovani chipem - jde o firmware).
    DDL je jiz plne funkcni, drivery jsou spolecne pro Visty a XP, presto jde stale o beta verzi.
    Auzentech sve drivery stahl a pousti je ven pouze pres registraci SN karty.
    Podpora DVD Audio je nyni i pro Visty 32 bit.
    Pokud vidim správně tak je zapotřebí koupit Dolby Digital Live Pack US$4.72 jinak to nebude fungovat.
    Gigabyte UDR-3, Intel Core i7 860@3,6 GHz + Scyte Ninja, 4GB RAM, Asus GTX275 + MSI GTS8800 (PhysX), HDD 2x1,5TB + 2x1TB + 750GB +500GB, X-Fi Fatal1ty FPS+ Megaworks 250D, Skystar HD, DVD Optiarc, Coolermaster Silent Pro M700, Lian-li Bigtower, LG 26" S-IPS, Logitech G5 + G15, 3x X360 gamepad, Skystar HD, ADSL 16mbit, PS2-TWO, X360 Premium

Je to tak, presne 5.62(+VAT) USD.
    Bez tohoto driveru pojede jen puvodni neaktualizovany driver od Daniela_K. Creative uz ma dnes drivery stabilnejsi a ta necela stokoruna za to stoji.

Junior Member
    Věk
    48
    Vliv
    229

2 Shapet Tak jsem ten DDlpack koupil a vse v pohode ​​(predtim jsem pouzival Daniela ​​- taky v poho​​) akorat tam nevidim podporu DTS connect. Vidim jen DDLive. Mam WinVistaULT x64 s nej ovladacem SBXF_PCDRVBETA_US_2_18_0006.exe a nej Creative Console Launcherem 2.60.29 + ddlpack stazeny po zaplaceni a autorizovany, SB X​​-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional Series v kombinaci s Logitech Z​​-5500 ​​(pouzivam optiku + analog na hry​(ted zkousim hry pres DDL)​). A tak se ptam proc nemam DTS connect a jak jej aktivuji A jeste maly dotaz z 99% uzivam mod - audio creation mod(bitmatch), je nutne pri zapnuti DDLive prepinat na game mod - zkousel jsem obe varianty a nepozoroval jsem rozdil (jestli treba v audio creation modu neni funkcni EAX). A posledni dotaz pres optiku mi nefunguje ovladani hlasitosti treba v Media Player Home Cinema, a dalsich a to nemluvim o tom ze mi to nefachci pres Logitech g15 klavesnici coz me mrzi nejvic (ale to si myslim, ze poresit nepujde, nekde psali, ze to resi X-Fi Mode Changer, ale u me ne) Jinak pouzivam AC3filter 1.51a a v nem vidim jestli je zvuk odesilan passthroug tim padem kodovan logitechama Z5500 anebo AC3 encoded coz koduje zvukarna (alespon si to myslim). Za odpovedi dekuji.
    Naposledy upravil mada98; 16.11.2008 v 22:39.

No, to bude na dyl. Omlouvam se za ten mail, ale ono mi v 600 kousku denne obcas neco ulitne.
    Soucasny DDL pack pro PCI karty NEobsahuje DTS connect driver. Obsahuji je jen PCIe verze, odkud se neda nainstalovat.
    Creative po prusvihu s Danielem modifikoval sve drivery a celem systemu rozesel hlidace autorizace, v Registru predevsim (skryty pod CLASS polozkami nic nerikajiciho nazvu).
    Funkcni je porad puvodni Danieluv pack s drivery DDL a DTS extra stazenymi z Auzentechu (do verze 1.06).
    Od te doby i Auzentech prestal nabizet drivery volne ke stazeni, nabizi je ted, ovsem stejne chranene jako Creative. (kupodivu plna instalace driveru 1.06 vc. DDL a DTS connect lze nainstalovat na PCI karty, je nutno ovsem mit svuj unlock kod od Auzentechu). V soucasne dobe jejich drivery nainstalovat nelze.
    Takze vyber DDL + posledni aktualizace driveru od Creative, nebo navrat do dubna 2008 (+ packy Auzentechu).
    Soucasny driver Creative je nepomerne stabilnejsi nez Danieluv, ktery mel k dispozici starsi verze kodu.
    Ani me nelaka koupe X-Fi PCIe karty jen kvuli podpore minoritniho DTS, ve hre je stale doufam karta zavrsujici X-Fi Profi Ex (s prevodniky a rele, jaka ocekavam).
    Zvlaste, ma-li opravdu umet HDMI a formaty nutne pro BD (Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS HD).
    Zatim to resim Intel Master Dolby Audio softem a DTS authoringem v pekne drahych programech.
    ((I kdyz takovy Sony DVD Architect 5.a Pro to koukam uz umi taky)).

Problemem ruznych X-Fi karet je NEpodpora DD a DTS dekodovani, musi nastupovat soft (PowerDVD, ArcSoft apod). Moje Elite Pro tim nastesti netrpi a vystacim si s DD Live. DTS encoding funguje jen ve Vistach, ty sice mam taky, ale z duvodu ochrany dusevniho zdravi je nepouzivam. Snad az Windows 7 .
    ----------------
    AudioCreation Mod lze nakonfigurovat vselijak, vcetne svych presetu, nebo bez nich.

Z principu - vystup S_PDIF (narozdil od HDMI) nema moznost ridit hlasitost na vystupu - pro WIN XP toto resi zatim beta verze Creative Entertainment centrum (s rizenim vsech kanalu na vystupu cehokoliv). Pro Visty takova ficura zatim k dispozici neni.
    Jestli jsem neco zapomnel, tak se k tomu vratim.
    Pekny den (noc).

Junior Member
    Věk
    48
    Vliv
    229

Diky moc a myslis, ze creative vypusti ten DTS connect pro stavajici XFI karty nebo ne? (teoreticky tim odlisuje stare xfi od novych(ze maji neco navic)

Je to docela mozny, X-Fi Elite Pro napr., zda se, jeste na sbernici PCI asi nekonci. Svedci pro to zcela prepracovany layout PCB a jine prevodniky - konecne TI 1796A (Burr Brown)
    Kdyz si s tim Creative dava takovou praci, je docela mozne, ze DTS connect muze byt nabidnuto, na PCI kartach totiz pod Vistou beha.
    Naposledy upravil shapet; 14.06.2009 v 05:18. Důvod: obr.

Member Avatar uživatele ros
    Věk
    47
    Vliv
    271

Citace Původně odeslal mada98 Zobrazit příspěvek
    2 Shapet Tak jsem ten DDlpack koupil a vse v pohode.
    Dá se ten pack koupit i jinde než na tom US serveru ? Tam jsem to zkoušel a nevzalo mi to mojí kreditku.
    Gigabyte UDR-3, Intel Core i7 860@3,6 GHz + Scyte Ninja, 4GB RAM, Asus GTX275 + MSI GTS8800 (PhysX), HDD 2x1,5TB + 2x1TB + 750GB +500GB, X-Fi Fatal1ty FPS+ Megaworks 250D, Skystar HD, DVD Optiarc, Coolermaster Silent Pro M700, Lian-li Bigtower, LG 26" S-IPS, Logitech G5 + G15, 3x X360 gamepad, Skystar HD, ADSL 16mbit, PS2-TWO, X360 Premium

Hmm, asi ne. Ale pokud jde o embos. kartu s platnym validate code (CVV), a ma odemceny platby po inetu, nemuze byt problem.
    *Core i7 980X II ASUS P6X58D Premium II **AMD IIX6 1090T II ASUS CrossHair Formula III FX790 II Saphire HD 5870 Vapor-X II DDR 3 1333MHz 4*2GB Corsair II
    Windows XP Prof. SP3 + Windows 7 Ultimate 64 bit, Software DAW,
    ---------------
    DAW studio

Zdravím všechny příznivce tohoto tématu,
    snažím se také rozchodit DDL a DTS na X-Fi extreme a nemůžu nikde najít odkazy na jakékoli drivery co mi to odemknou. Můžete mi s tím nějak pomoct? Propojil jsem kartu optikou s reciverem a jde mi to jen ve stereu. Díky za jakoukoli pomoc. Drivery ze stránek Creative pro DDL mi to nevzalo. Používám Win XP profesional

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Ovladac ku Live 5.1 Digital
    Založil radone v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 18.08.2004, 10:58
  2. Dolby Digital 5.1 zvukovka
    Založil magnum v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 16.01.2004, 20:43
  3. Drivery pre SB live 5+1 digital
    Založil mirzo v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 4