bohuzel z usb zvuk ven nedostanes... (z tuneru ano, prave pres scart)
takze leda nejake multimedialni centrum, nebo htpc
vybiram zrovna novou plazmu, procetl jsem vsechno mozny.... jedna ze snah o co nejnizsi cenu se projevuje tady
bohuzel z usb zvuk ven nedostanes... (z tuneru ano, prave pres scart)
takze leda nejake multimedialni centrum, nebo htpc
vybiram zrovna novou plazmu, procetl jsem vsechno mozny.... jedna ze snah o co nejnizsi cenu se projevuje tady
cetl jsem to ze zkusenosti uzivatelu s ruznymi LG plazma modely
sam uvazuju o druhe telce domu, konkretne LG 50PV350 a ta ma stejny "problem", ktery me vzhledem k HTPC netrapi, ale verim ze muze dost potencialnich zakazniku odradit
Tak zrovna plazma od LG je podle meho nejhorsi mozna volba. Navic Panasonic nebo Samsung maji analogovy audio vystup bez problemu.
Panasonic ma obecne nejlepsi obraz, ale v urcitych rezimech ukrutne blika, LG ma u low/mid-end modelu nepouzitelnou uroven cerne barvy a proto jedina rozumna volba u plazmy je Samsung. Navic Samsung ma audio vystup reseny jako sluchatkovy vystup, takze vypne repracky v TV a hlasitost se da regulovat ovladacem k TV.
Par poznatku ke konkretnim modelum: http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=30802
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
mas to hezky sepsany diky, zatim mam doma P42S30 a chtel bych druhou vetsi... vzhledem k cenam a pouziti mi vychazela nejlip LG 50PV350 nebo Samsung PS51D530
jeste to prehodnotim
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)