čautěJelikož mi odchází můj stařičký K800i, tak hledám náhradu. Průšvih je v tom, že dění kolem mobilních telefonů nesleduji od koupě tohoto, což je takových 5-6 let. Tak vůbec nevím jaké jsou možnosti a z recenzí mi toho taky není moc jasné. Tak prosím o pomoc při výběru nového kousku. Snad na telefon nemám přehnané nároky, když bych rád přes telefon poserfoval přes domácí wi-fi síť, potelefonoval přes skype, napsal něco na icq a proběhl si maily. PS: internet v mobilu nechci, nehodlám platit další službu, když už jednu přípojku na internet mám
Dále by se šiklo víc budíků (K800i jich má 5, ale stačejí tak 3). Jinak klasika, MP3, přehrátí nějakého filmečku (MP4, 3GP... ). Ideálně aby zvládal multitasking. Displej raději už nějaký větší než má K800, přeci jenom už nemám oči nejmladší
Dotykový být nemusí - nepotřebuji, ale když nebude zbytí, tak ho snesu. Nu a jelikož jsem na Sony ericsson zvyklý, tak bych asi raději u výrobce zůstal, ale změně se taky vyloženě nebráním. Cenovku bych uvítal tak kolem 4tis.
Máte někdo prosím nějaký tip?![]()