staci se podivat na forum tvfreak a clovek si udela nazor. Proste Plazma zatim porad vede. Ja mam asi rok starou plazmu panasonic 42x10, sice jen hd ready, ale spokojenost, stejnak vsechny filmy mam na DVD, a na sd tv vysilani je to taky super.

Kdybych ted chtel znova kupovat tv, tak pujdu zase do plazmy. V mem pripade by to ted vyhral panasonic TX-P42G30E , protoze se mi libi moznost pause ziveho tv vysilani. (coz se asi libi kazdemu, kdo ma deti....)

Ale zatim to vidim tak, ze mi bude plazma jeste 5-6 let slouzit, a pak to bude nejaka 50ti palcova OLED tv s dvb-t2, dvb-s, dvb-c tunerem, s integrovanym nahravanim, integrovanym prehravanim ze site, integrovanym internet browserem a jako bonus zdarma integrovana herni konzole a 3D...

Edit: Jo a kolega v praci si poridil edge led LCD od Samsunga. Prej obraz dobrej, ale vecer, kdyz si pusti nejaky filmecek (hlavne ten, ktery ma cerne linky dole a nahore), tak mu trochu (trochu dost) vadi, ze v rozich televize je to vice podsviceny - toho si clovek proste v marketu na jejich promo videu nevsimne..