Pajku, já nemám nic proti plasmě nebo lcd - jsem v tomhle nestranej...
Ale docela dobrej názor na tenhle problém měl člověk v showroomu Panasonic, ten zaměstnanec mi řekl, asi takhle:
"pokud přijdete z práce domu a pustíte TV v podstatě jako kulisu která Vám běží celý večer, tak asi LCD (jednak méně žere) a důraz na obraz u Vás nebude asi to nejdůležitější...
Pokud ale pouštíte TV jednou za měsíc s tím že si chcete užít ten zážitek z uměleckého díla, které chcete sledovat, tak si kupte plasmu, přeci jen zpracování barev je tam o něco lepší. A spotřebu nebudete asi řešit."
Dobrej názor ne ? Nakonec u mne před koupí byl rozhodujícím faktorem technologie co to umí dále. (když vezmu fakt že obraz mi dají obě technologie). Ale plasma v té době (pře rokem) neměla internet, youtube, picasa, neměla nějaké další konektory pro připojení dalších přístrojů atd... LG LED-lcd to uměla takže bylo hotovo.
Dalším faktorem bylo, že otec když stál vedle mě a dívali jsme se na TV (ještě v obchodě) ze 2,5m tak mi to přišlo rozmázlé (SD kvalita) - otec říkal vždyť je to super...
No takže myslím, že jeho očím v jeho věku (bez urážky své rodiny) už rozdíl mezi plasmou a lcd neřešil, protože by to třebas ani nepoznal...
Paul Atreides
NPE-squad.com - Clan Leader
COMP: Win7 x64 prof. | C2D E8400 3Ghz | ASUS P5B DeLuxe | Corsair 6000 MB DDR2 800MHz | ASUS GTX 560 Ti 1GB-DDR5 | SB Audigy SE 7.1 | Seagate 1000GB & 500GB (šuple WD 320GB) | Corsair 520W | 26" LG fullHD 1920x1080px 8ms
NAS-server: Win Home Server 2011 | 1,6 Atom D525 (2 core | 4 threads) | ASrock mini-ITX | 4 GB DDR3 800MHz | Western 1TB GreenPower | Fortron 200W 80-BronzePlus | ftp, web, mumble, vpn, Servio DLNA share system, komplet PLEXI case
NetBook: ASUS Eee1001PQ (violet) | 1,6 ATOM | 1 GB RAM | 250GB HDD | 1024x600 px LCD | baterie 7h :)
FOTO: Olympus E-520 | 14-42 ZuikoDigital | 40-150 ZuikoDigital
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)