Výsledky 1 až 25 z 33

Téma: Nová TV

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní Re: Nová TV

Citace Původně odeslal kecinzer Zobrazit příspěvek
    Atreides: Správná připomínka, také bych to tak viděl.
    Každopádně se docela divím, že si ještě dneska někdo pořídí plasmu, už před rokem jsem slýchal ze všech stran, jak je to mrtvá technologie .
    vidis, ja to mel jako celkem jasnou volbu - barvy mi prijdou prirozenejsi a i SD obraz koukatelnejsi

Standardní Re: Nová TV

Citace Původně odeslal pajkus Zobrazit příspěvek
    vidis, ja to mel jako celkem jasnou volbu - barvy mi prijdou prirozenejsi a i SD obraz koukatelnejsi
    Pajku, já nemám nic proti plasmě nebo lcd - jsem v tomhle nestranej...
    Ale docela dobrej názor na tenhle problém měl člověk v showroomu Panasonic, ten zaměstnanec mi řekl, asi takhle:
    "pokud přijdete z práce domu a pustíte TV v podstatě jako kulisu která Vám běží celý večer, tak asi LCD (jednak méně žere) a důraz na obraz u Vás nebude asi to nejdůležitější...
    Pokud ale pouštíte TV jednou za měsíc s tím že si chcete užít ten zážitek z uměleckého díla, které chcete sledovat, tak si kupte plasmu, přeci jen zpracování barev je tam o něco lepší. A spotřebu nebudete asi řešit."

Dobrej názor ne ? Nakonec u mne před koupí byl rozhodujícím faktorem technologie co to umí dále. (když vezmu fakt že obraz mi dají obě technologie). Ale plasma v té době (pře rokem) neměla internet, youtube, picasa, neměla nějaké další konektory pro připojení dalších přístrojů atd... LG LED-lcd to uměla takže bylo hotovo.
    Dalším faktorem bylo, že otec když stál vedle mě a dívali jsme se na TV (ještě v obchodě) ze 2,5m tak mi to přišlo rozmázlé (SD kvalita) - otec říkal vždyť je to super...
    No takže myslím, že jeho očím v jeho věku (bez urážky své rodiny) už rozdíl mezi plasmou a lcd neřešil, protože by to třebas ani nepoznal...
    Paul Atreides
    NPE-squad.com - Clan Leader

COMP: Win7 x64 prof. | C2D E8400 3Ghz | ASUS P5B DeLuxe | Corsair 6000 MB DDR2 800MHz | ASUS GTX 560 Ti 1GB-DDR5 | SB Audigy SE 7.1 | Seagate 1000GB & 500GB (šuple WD 320GB) | Corsair 520W | 26" LG fullHD 1920x1080px 8ms
    NAS-server: Win Home Server 2011 | 1,6 Atom D525 (2 core | 4 threads) | ASrock mini-ITX | 4 GB DDR3 800MHz | Western 1TB GreenPower | Fortron 200W 80-BronzePlus | ftp, web, mumble, vpn, Servio DLNA share system, komplet PLEXI case
    NetBook: ASUS Eee1001PQ (violet) | 1,6 ATOM | 1 GB RAM | 250GB HDD | 1024x600 px LCD | baterie 7h :)
    FOTO: Olympus E-520 | 14-42 ZuikoDigital | 40-150 ZuikoDigital

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Product key jen pro SP2?
    Založil Octopuss v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 01.10.2009, 20:36
  2. Product key & verze windows
    Založil wong v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 27.11.2004, 20:09
  3. Czechcomputer
    Založil G_R_E_E_N v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 18