hehe nj gamer
vidim ze nechapes pravej vyznam slovniho spojeni DSP!
Tady nejde o naky efekty, na ty sere pes...
Tady jde o nastaveni komplet pruchodu, vstupu a vystupu a prizpusobeni zvukovky presne podle prani uzivatele...

btw pokud pises "Jina to DPS se mi stejně zdá na prd", tak muzes to DSP z ty zvukovky odpajet

co se tyka ozvuku apod tak to k smrti nesnasim....mas pravdu ze to je tam naprd, taky je muzes z DSP "odprogramovat" a dat si tam misto nich neco uzitecnejsiho.

Jinak ty Drivery nebyly, nejsou , neboudou a nemaji byt pouzitelny pro kazdyho. Jsou to drivery pro lidi co chteji dostat z karty zvukove maximum a je jim fuk jestli jim nakej zombik hejka za levym ramenem z kanalu nebo za pravym z tunelu...
Co se tyka odinstalace - ja sem je neodinstalovaval takze nevim Ale nevidim v tom zadnej problem...

ted k lajvu - na CMI8738 mi odesel pravej kanal, takze sem nutne potreboval nakou zvukarnu, Paja zrovna prodaval livko za 400kc, tak sem si rikal, zkusim a bud mi to pojede OK i na stary Via KT133A/686B kterou sem predtim mel , nebo to hodim do druhyho PC kde je i815 a holt budu muset nasetrit na fortissimo.
No hodil sem to do PC, zadny kraviny to nastesti nedelalo (preci jen je to este starej Live a ne 5.1 kterej byl z nich asi nejhorsi). Nahodil creativacky drivery.. Spokojenej sem byl se SNR, to bylo oproti CMI opravdu o dost lepsi, ale nesedel mi u tech creativackejch drivery takovej divnej, nerealnej zvuk, kdyz sem poslouchal veco co mam naposlouchany normalne z AudioCD pres vez... pak mi Glassman rek at zkusim kXka... dybys videl jak sem mu nadaval dyz to neslo poradne nainstalovat tim instalatorem, no pak sem nahodil rucne a nadaval sem mu ze se v tom nevyznam, co mi to doporucil za sunt a bysl sem odhodlanej je ihnet smest z HDD...no ale pak sem si rek ze si proctu web kxproject.com, takze sme si precet komplet dokumentaci a dal se do nastavovani.... a voila - zvuk byl paradni (na pomery Lajvu samozrejme...). Takze mi ta karta zustala... asi do doby nez u nas nekdo bude prodavat M-Audio Revolution