Njn. Když to "nemůže" být těma božíma driverama, tak se to svede na člověka, co? Ale co když to třeba není pravda. A originální Creativácký drivery zas tolik basů (podle mě) nemají, páč jsem je musel naštelovat na 88% a ještě přiostřit Dee DSP pluginem ve Winampu... a výšky ani středy mi tam rozhodně nechybí.. ale to je subjektivní názor, že.. Jina to DPS se mi stejně zdá na prd. Takové ozvuky, či cokoliv, co tam jde udělat můžu nastavit jednoduše i v EAX control panelu, včetně ekvalizéru atd.
pouzivej si lamadrivery
..Navíc jsem ty drivery nechtěl používat kvůli chybějící podpoře hw 3d zvuku, jak jsem psal, takže to mě nějak netrápí...jen říkám, že to není ještě dotažené na tolik, aby to bylo použitelné pro každého. Mě osobně se nechce štelovat drivery ke zvukovce déle jak pět minut, což mi u Creative stačí k tomu, abych si nstavil basy, výšky a Reverb, tak, jak to mám rád a poté vše hrajé naprosto bez problémů - a to i včetně subwooferu. Btw. po odinstalaci zůstalo v registrech 163 položek od kx driverů!!!

Ovšem pokud ti kX drivery vyhovují, tak prosím, je to tvoje věc. Mě zase vyhovují Creative drivery.

Btw. proč jsi koupil Live!, když jsi ji v době, kdy jsi měl CMI8738 myslím zavrhoval..?