Výsledky 1 až 25 z 198

Téma: jaké hodinky?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: jaké hodinky?

Citace Původně odeslal tiktak Zobrazit příspěvek
    do 3 kkc tam maji dost modelu, ktere vypadji pekne a noblesne i k obleku od Zegny
    Musím říct, že tímhle jsi mě dostal - zkusím to říct kolegovi, který šije u EZ . Je to vlastně fajn kombinace, když obojí stojí stejně (sice jedno v EUR a druhé v CZK, ale to je detail)

(nic proti JL, ale na některé kombinace je moje představivost prostě krátká)
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní Re: jaké hodinky?

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    Musím říct, že tímhle jsi mě dostal - zkusím to říct kolegovi, který šije u EZ . Je to vlastně fajn kombinace, když obojí stojí stejně (sice jedno v EUR a druhé v CZK, ale to je detail)

(nic proti JL, ale na některé kombinace je moje představivost prostě krátká)

Ber to s nadhledem, nicmene zakladni myslenka je ta, ze at budes mit na sobe co chces (oblek od EZ za par tisic "Ecek" nebo celosyntetickej z vyprodeje, ale alespon padnouci), zabijou ho G-Shocky vyvaleny z rukavu okamzite a relativne kdekoliv. Zatimco s "normalnima" oblekovkama byt za 3kkc muzes vypadat "normalne" a prirozene.
    Tohle bylo mym cilem vyjadreni - ze je predpoklad, ze clovek, co si nechava sit u EZ si asi nebude vybirat hodinky v Koscomu a uz vubec ne od JL, to je pomerne logicke.
    Takze jsem to asi spatne vyjadril, ale zakladem je to, ze blbe a nevhodne hodinky zabijou vzhled pomerne rychle - treba cervene G-Shocky jsou videt asi i na 10 metru. Zatimco zda ma nekdo oblek od EZ ci na ruce hodinky od JL ci od JLC klidne v cene tech JL v Eckach a jeste s nulou vzadu - to uz se pozna az opravdu nablizko. Navic sitej oblek od EZ a JLC na ruce jsou prinosnejsi pro pocit jejich majitele - v dnesni dobe se neda na metr dost dobre zjistit, zda mam takto luxusní oblek a hodinky, nebo neco "normalniho". A samozrejme to vubec nic nevypovida o moralnich a inteligencnich kvalitach jeho nositele, maximalne tak o tom, ze na to proste ma - nic vic, nic min.
    Ale opet si nemyslim, ze je to nejak dulezite, ale proste plastove digitalky (ac mam digitalky jinak rad) nebo nejake 60mm kreace od modnich znacek mi k JAKEMUKOLIV obleku moc nejdou - jsou levne a pomerne slusne alternativy (alespon vizualne).
    Naposledy upravil tiktak; 01.09.2011 v 14:39.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jaké používáte ovladača na GF4 4200 TI
    Založil ukr v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 11.02.2004, 13:43
  2. Jaké datové omezení?
    Založil Kema v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 17.01.2004, 07:30
  3. Jaké ovladače pro řadu GF4 ti 4xxx
    Založil Hidden.Death v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 25