Citace Původně odeslal Doktor-Prase Zobrazit příspěvek
Festiny 16062 mám cca 5 let, od té doby přežily vše možné od potápění přes surfování po bahnosračky všeho druhu. Takže stačí mít jedny trošku univerzálnější (ty moje nemají kožený řemínek) a jsi v klidu. Pochopim mít dvoje hodinky, případně je mít jako koníčka - ale mít jedny oblekovky, jedny na sport, jedny na neděli, jedny na soulož ve středu, jedny na soulož v pátek, jedny na povídání si o souloži... a ještě to odůvodňovat společenskou nutností - OMFG facepalm^2
Eee, šukahodinky fakt nepotřebuju, stačily by mi popravdě spíše než nějaké "vymazlené sportovní" naopak nějaké "levnější sráče", co budou svou funkci dělat dobře, budou i celkem slušně vypadat, ale když je nedej bože rozflákám, tak z toho nebudu špatnej. Ale kupovat nějakej uberšunt od větví se mi zase nechce... Takže představa tak něco kolem 1000-2000 Kč (spíš k té spodní hranici), základní funkce - hodiny, světýlko, stopky, datum, nemusím tam mít ani dvanáct světových časů, ani mi to nemusí ukazovat akutální tlak krve v pinďouru