Doktore, neříkám, že se mi nelíbí - Jen, že to je rušivé, a tedy z mého pohledu pro 24/7 provoz nevhodné. Ona totiž jedna malá pitomá modrá LED dokáže osvítit celej pokoj. Ale je to věc vkusu, každý nechť to má, jak chce - sděloval jsem jen svůj názor, od toho tu přece jsme.
Ad lepení, je to fajne, jen se s tím pak už nedá hejbat - nehledě na to, že lepený spoj nemusí být dokonale estetický (uvnitř mohou zůstat bublinky z lepidla). Tohle vypadá perfektně. Jen to zas může nasávat na hranách falešnej vzduch, pokud tam máš nějak extrémně řešený proudění; to ale není případ tohoto kejsu, kde je jaksi ten fan tak nějak "na hulváta" ...
Já se fakt musím dokopat k dodělání té zadní stěny. Chci do toho zabudovat taky větráky, ty teploty jsou u mě extrémní (mám to komplet pasivní). Zároveň chci přepracovat uložení disků - stávající řešení "na provázcích" je sice antivibrační, ale nevhodné z více důvodů (prověšuje se, obtížný transport, nelze fixovat, odvod tepla, proudění vzduchu...).
Každopádně, Atreide, paráda. Moc pěkná práce.
EDIT.
ad ceny zdrojů -
1. PicoPSU bez adaptéru v přepočtu za 440 kč včetně dopravy,
2. nejlevnější malej zdroj z alzáče za 431 kč
Takže si myslím, že to tak žhavé není - při úspoře elektriky a rozměrů, tepla a hluku? A 12V adaptér se sežene za pár korun, pokud se neválí někde doma v koutě![]()

Odpověď s citací