Teplota: čoveče NeMeM9aA tak při včerejším kopírování asi 50GB na disk se hdd roztopil ze 43 na 46°C víc ne e...

Větrák - síťka - kryt - původně jsem něco chtěl falcone, ale pak jsem si řekl, že na to prdím, nikdo tam hrabat nebude, a kdyby náhodou někdo jo tak aspoň dostane přes prsty

Kabely od PSU - máš pravdu meteore bylo by to hezčí, ale asi bych to nenarval dovnitř. Musím říct že ten 24pin kabel do zákl.desky byl POROD tam nějak ztočit, byl jak živej a šíleně mě sral. Nakonec jsem u něj přestřihl i stahovací pásku která těch 24 kabelů držela pohromadě. Aby byl kabel více ohebnější....

Světlo Marty přiznám se, že původní NAS od Zyxelu svítil jak přetrženej a sralo mě to a teď si vyrobim takovejhle světlomet ))
Nadruhou stranu, u Zyxelu svítile ledka přímo z šasí ven, kdežto tady svítí do boku plexi a ve finále to nešajnuje tolik, ikdyž plocha světla je daleko větší... No ale nebudu si hanit práci že ))

Zdroj: Marty musím ti říct, že sehnat zdroj byl problém. Alza je úplně v prdeli, tam v tomhle případě nemají NIC ! A vůbec velký krámy jsou na malé psu problém... Nakonec jsem sehnal tenhle fortron, který je o rozměrech kolem 116 x 100 x 60 mm (cca) ale hlavně s údajem 80-BronzePlus čili nežere tolik, když není zatížen. A cenově za 420,-
Pokud jsem někde viděl vyloženě mini-psu tak cenově kolem 1500,- a to je moc...