Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
Citace Původně odeslal bobesh
Mám paměť noname 256MB DDR333 - předpokládam, že má ject na 166MHz, jenže ona běží (na nejhorší časování) bez chyb tak do 145MHz, od 150Mhz začne házet chyby (Goldmemory) a při 155MHz vůbec nenaběhne do WinXP. Myslíš, že to je důvod k reklamaci?

Ptám se proto, protože to vypadá, že děláš u reklamací.
no u reklamací asi nedělá....

ale asi takhle: vyzkoušej tu paměť ještě u nějakýho kamaráda (pokud možno s jinou deskou a ještě lépe s jiným chipsetem...), a pokud to bude to samý, tak 100% na reklamaci a musej ti dát jinou... upřímně řečeno pokud je to solidní firma, tak ti jí vyměněj i tak
Hmm, solidní firma na takový reklamace je možná tak CzechComputer nebo ABI. To taková Monima mi vzala takhle nechodící DDR do reklamace a pak mi dvakrát do týdne tvrdili, že se jim ještě nevrátila s vyjádřením výrobce - no hlína, standardní postup Monimy. Když jsem tam byl posedmé, raději mi dali jiný modul, než aby mě pořád poslouchali...

Btw, prkno Abit NF7-S tam mám už 4. týden, a jestli mi ho budou chtít vyměnit za jiný kus 30. den reklamace, tak jim ho hodím na hlavu, vezmu prachy a půjdu si to klidně koupit o 200Kč dráž do CC... jen tak natruc!!!