SSD je vrah peněženky, ale přinejmenším bych uvažoval o následujícím:
- když už mám desku, podporující SATA 6Gb/s, bral bych disk, kterej to umí
- když už vybrat non-SSD disk, tak rozhodně ne šneka s 5400 ot.
Osobně bych se po zkušenostech s WD Caviar GREEN vyhnul na cokoliv krom "skladu dat" čemukoliv, co má "Green" v názvu. Jestli to je to samý, nebo podobný, jako WD Caviar Green 1TB, tak na systém a vůbec cokoliv, co tahá data, je to příšernej šnek.
Ale jestli si chceš koupit počítač za 25 klacků a pak u toho akorát nadávat, že stejně čekáš jako pitomec, tak prosím
Když už ne SSD, tak tam dej aspoň na systém a nejpoužívanější aplikace něco typu WDC Blue...
Jo a vejde se ti tam Ninja doopravdy? Já jen, že má výšku 160 mm a u case ti píšou šířku 185 mm (vnější rozměr), 2,5 cm "rezerva" bude docela tak tak, když vezmu, že tam při pohledu dovnitř case vidím nějaké prolisy a "vyvýšení", na kterém bude deska, uvážím ještě tloušťku desky, výšku distančních šroubků, na kterých je namontovaná... Možná je to jen moje paranoia, ale abys pak nezjistil, že nezavřeš bočnici
EDIT: A ke zdroji - teď jsem zkusil zdroj s modulární kabeláží a už asi nikdy nebudu chtít jinak, stav, kdy se mi tam "nefláká" x zbytečných kabelů, je opravdu fajn věc![]()

Odpověď s citací