Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
Vodníka jsem nemyslel, ale trochu mám obavy, jestli se mi to vejde vůbec do casu Ale třeba ty chlaďáky nakonec nejsou tak obrovský... a benefitem určitě bude montáž na šroubky, protože za ten systém uchycení plastovýma packama, kdy člověk při jejich zacvakávání málem promáčkne desku (asi aby si mladší generace nehonila trika na nás zasloužilejších, co jsme se, tlačíc šroubovákem do spony na Socketu A, potili, abychom to nenarvali do MB, když šroubovák sjede), by zasloužili konstruktéři nakopat kulky

Ale BOX k i5 2400 se jim opravdu nepovedl. Škoda, k 2160 byl dobrej, tichej, účinnej, i s boxem jsem to přetočil celkem s přehledem o nějakých 20-30% bez nutnosti kupovat jinej chladič... U tohohle bych se asi pos...al
Netreba sa toho báť, do všetkých Bigtowerov to tam v pohode vtesnáš, no s miditowermi som si nie som taký istý , tam bude musieť bočnica asi ostať otvorená. No a čo sa týka môjho doterajšieho procesoru C2D 8500, bol tam tiež boxovaný chladič , ale ja som už od začiatku vedel že keď budem nejako vášnivo taktovať tak pôjdem jednoznačne po Noctue. Ináč inštalácia tohto hebeda nie je med lízať , ale za to to stojí za to, chladí jak divý a je takmer nepočuť

Citace Původně odeslal bukva Zobrazit příspěvek
Co sem se koukal, tak ta UD7 se už skoro nikde neprodává, ale pokud ji seženeš, tak krom toho, že mají různý počet PCI-E slotů (čehož sis určitě všiml) je zhruba největším rozdílem je to, že GB má klasický BIOS (modro-žlutý) a Asus má EFI (barevné, klikací).
Co preferuješ je na tobě, já mám MSI s EFI, první verze z února byly hrozné (pomalé, polofunkční), ale MSI vydává každý měsíc novou verzi a ty poslední už jsou stejně dobré jako klasický BIOS, akorát hezčí
No takto nejako som uvažoval aj ja , kedže sú tie dosky na chlp rovnaké a ASUS má ešte k tomu UEFI BIOS, tak asi padne voľba na ASUS. Uvažoval som aj o ASUS maximus IV extreme, ale to už je vážne extrém , najmä čo sa týka ceny
A čo si myslel tým že sa GB doska UD7 nepredáva? Bola vyradená z predaja, označená ako chybná? Či čo si tým myslel?

Citace Původně odeslal bukva Zobrazit příspěvek
Jinak Noctua dělá velmi dobré chladiče, na můj vkus docela drahé a C14/D14 už jsou úplně předražené. U9 bude dobrá volba
No tak pôjdem do starej osvedčenej U9 modelovej série , ja som bol s funkčnosťou a tichosťou chladiča nadmieru spokojný , nebol žiadny problém doteraz tak pôjdem do chladiča NH-U9B SE2.