Tak ohľadom témy SSD som s tebou , kedže SSD je predsa len neuveriteľne predražená technológia , plus som našiel mnoho, a to vravím MNOHO indícií cez google že ešte stále vôbec to nie dokonalá technológia (mrznutie, strata dát a tak podobne)
No ja taktujem , resp pred pár rokmi som sa tým zaoberal a venoval tomu všetok čas , no dnes už na to skôr nemám čas , než by sa mi nechcelo, väčšinu pracovného času pri pc strávim pri vegase a photoshope, a medzitým nejaký ten voľný čas venujem práve novým hrám, a na prácu s vegasom a photoshopom som tých 8 GB vážne ani raz nevyužil, treshold bol 3,2 GB max, čiže tie 4 gb podstatne postačia a keby nie tak poprípade dokúpim ďaľšiu pamäťovú kartu
No chladiče na procesor mám vyhliadnuté , je to konkrétne NOCTUA NH-U9B SE2,ktorý je presne ten istý ako mám teraz teda Noctua NH-U12P akurát ten môj nie je pre 1155 paticu. No a druhým je podstatne drahší Noctua NH-C14, novinka, ktorá dostáva skvelé recenzie ale je to za dvojnásobok NOCTUA NH-U9B SE2...takže je to akási ďalšia dilema ktorú riešim momentálne
Ešte raz vrelá vďaka za zrozumiteľné zosumarizovanie tejto pre mňa zapeklitej problematiky
Ano pôjdem jednoznačne do kitu 3x2 GB CORSAIR 6GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Vengeance XMP, to mi zatiaľ postačí aj z dôvodov popísaných vyššie
okrem ssd pôjdem pravdepodobne do tej dosky čo si spomenul a do mnou vyššie spomínanej ramke.
Jasnačka, díky za rady.![]()