Tak ted resim stejny problem s mysi logitech performance mx. Jsem z toho jiz celkem frustrovany. Mys se sekala pri browseni hned po jeji koupi (cca.rok zpet). Problem jsem vyresil tim, ze jsem reciever vyndal z usb hubu a dal ho primo do PC. Vse klapalo do doby, nez jsem pc prestehoval z jedoho pokoje do druheho. Nyni se mys zacne sekat kdykoliv se ji zachce. Tj. muze hodinu fungovat bez problemu a pak je s ni temer nemozne treba jen brouzdat netem, natoz s ni pracovat. Z teto mysky jsem nesmirne zklamany. Predtim jsem mel mx1000 a ta slapala bez sebemensiho problem pres ctyri roky.

Tato nova mys byl jiz jednou na reklamaci kvuli tzv. double clickum. Reklamace byla zamitnuta, protoze se zavada po tydnu uzivani neprojevila. Jedine co alfa comp udelal je to, ze mysku vycistil. Zda se, ze to pomohlo a mesic fachala jako nova, bohuzel se pak znovu zacaly projevovat problemy s double clickem. Prisel jsem na to, ze staci tlacitka profouknout a je zase na nejaky cas klid.

Je ohromna skoda, ze tak krasna a draha mys, trpi tolika neduhy. Premyslel jsem o koupi samonabijeci klavesnice od logitech, ale po techto zkusenostem mam obavy.