Odpovedel sis v podstate sam, potize jsou s pristupovymi pravy uzivatelskeho uctu do adresare profilu na serveru. Ucet musi mit prava zapisovat na umisteni cestovniho profilu, jinak se vytvori pouze docasny, ktery po odhlaseni "zmizi".
Odpovedel sis v podstate sam, potize jsou s pristupovymi pravy uzivatelskeho uctu do adresare profilu na serveru. Ucet musi mit prava zapisovat na umisteni cestovniho profilu, jinak se vytvori pouze docasny, ktery po odhlaseni "zmizi".
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
Profily WinXP a Win7 nejsou kompatibilni, Win7 si na stejne ceste vyrobi jiny adresar se jmenem "profil.V2"
A ty potize s pravy na adresar na serveru byly smerovany hlavne k bodu 2Overit ze ucet ma opravneni vytvaret a zapisovat na ceste cestovniho profilu. Popr. se pak podivat do logu na stanici co presne mu vadi.
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
Tak tak, osobně jsem to u nás řešil scriptem, kdy jsem natvrdo vytvořil všem po přechodu profilový adresář .V2 a do něj nastavil uživateli všechny práva, jinak právo vytvářet a zapisovat do celého adresáře nepotřebuje. Pokud najde xxxx.V2 s plným oprávněním, pak cestovní profil fungovat bude.
Jinak na převod profilu z XP na Win7 se dá stáhnout od M$ šikovná utilitka "Windows Easy Transfer 7", ta ti překlopí jen kompatibilní věci, takže uživatel nezačíná od nuly. Spouští se i ze sítě bez instalace.
PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5
chalani, dakujem... Ja ale potrebujem, aby mal user pristup k svojmu kontu z PC s win7 aj z pc s winXP... je to moznePoviem to otvorene : Sme stredna skola a mame ucebne s XP a ucebne s win7.... Ziaci maju svoje domenove konta s cestovnymi profilmi a mali by mat pristup k veciam na cestovnom profile ako z XP tak aj zo 7... Stranda je, ze niektorym to funguje a niektorym nie...
dakujem za kazdu radu....
jaro
Snažíme se ti vysvětlit, že Win7 a XP mají prostě odlišné věci v profilu, takže
a) fungovat to bude z XP i Win7, prostě si každý vyrobí svou verzi profilu
b) některé věci prostě společné nebudou!, jsou to dva odlišné systémy
Není mi moc jasné o co ti jde, je logické, že nastavení plochy, apod. nejde používat společně na XP s Win7. Všechny ostatní věci jako dokumenty, složky,... se řeší přesměrováním na síťovou cestu a v profilu se vůbec neukládají.
PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)