Noo já mám podle karmy i tohoto (http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=79583) pocit, že Rodeo už má vybráno a že vhodnost laseru už tu byla dávno naznačena a on ji pochopil

Víceméně se tu IMO řešilo spíš to, jestli má cenu na občasný tisk fotografií živit inkoustovou fototiskárnu, nebo nikoliv a nechat to fotolabu. Pro mě je to celkem jasně na "lab", ale rád si přečtu i to co tu píšou lidi typu Marty, co mají s inkoustovými fototiskárnami nějaké současnějí generace praktickou osobní zkušenost To jen tak na okraj

Jj máš recht, ale ony Murphyho zákony fungujou, takže se ti to vys...e (toner dojde) každopádně přesně ve chvíli, kdy potřebuješ tisknout něco veledůležitého Navíc ti opravdu nikdo nemůže garantovat, že ten toner seženeš, takže já osobně raději porovnávám náklady na tisk při kalkulaci pro spotřební materiál z běžně dostupných zdrojů (cena nových origo/neorigo, refill atd.), to mi přijde trochu relevantnější než to kalkulovat pro obzvlášť výhodně sehnané tonery či papíry. Ale myslím, že i když vezmem "běžně dlouhodobě dostupný" refill, tak pořád laser na tisk dokumentů vychází líp, o tom není asi moc sporu