Píše, že bude tisknout hlavně dokumenty. Když odkročíme od toho, jestli má vůbec dneska smysl tisknotu fotky, tak to asi bude minimální provoz - no ale s cenou inkoust. Přiznám se, že nevím co je dneska na trhu za inkoust, tuhle technologii jsem po nějakém vrtání se v několika tiskárnách prostě zavrhnul. Ty se kterým ijsem měl zkušenost po deseti sekundách mimo aktivitu hned odstříkávaly a parkovaly hlavy. I při tisku více papírů se vždycky na nějakou dobu zastavily a čistily hlavy. Tak to jde pořád dokola. V té době taky buď byla hlava součástí náplně (což je drahé), nebo byla hlava zvlášť, ale jakmile jednou odejde, tak stojí víc jak celá tiskárna.

Možná jsou dneska dál hacky na neoriginální plnění (třeba HP se tomu brání docela solidně tak, že minimálně náplně některých tiskáren se doplní, ale protože se v cartridge neudělá tlak, tak to do trysek prostě neteče), ale stejně, po tom co času mě to experimentování stálo s inkoustem nechci nic mít. Spojení slov inkoust a levný prostě nechápu. No a když nic jiného je laser pořád 2-3x rychlejší

Za kolik tiskneš stránku při údajné výdrži cartridge dle výrobce? Já teď co jsem koupil tonery na Aukru za 0,13592 Kč jednostranně a 0,17184 Kč oboustranně.