Pokud mě paměť neklame, tak začátkem prosince 2009 ne-nepodobným-způsobem padnul neomezeny-hosting.cz - lítaly slova jako hack, ale taky kleknutí diskového pole, všechna data fuč, zálohy nikde... Pár dnů to tehdy vypadalo na omluvu + "balíme, hoďte nám na mail zákaznicky číslo a číslo účtu, kam chcete poslat peníze, vrátíme vám zbytek", pak jsem kdesi zaslechl, že na ně padají žaloby, že tam někdo měl nějakej hodně drahej web a kdesi cosi, že si to lidi nenechávají líbit, snad padla i nějaká žaloba (?)... Nakonec někdy loni v únoru psali o tom, že to rozběhnou znova...
Měl jsem tam tehdy u známýho na subdoméně hozenou fotogalerii (po znovunaběhnutí hostingu jsem ji dělal celou znova) a když jsem se v prosinci 2010 přesouval pod vlastní hosting a doménu k OVH a chtěl jsem si nechat vyexportovat DB, tak ještě tehdy neměli funkční půlku administrace atd.Nicméně nějak mi tu DB nakonec vytáhnul...
A pokud se dobře pamatuju, tak někdy v květnu dělali velice předobjednávky na znovurozjetý hosting, pak ze dne na den změnili mainpage a tak zůstala dodnes...
Takže tolik "moje" zkušenosti s takhle spadnutými hostingy - asi nikoho nepotěším, ale moc nadějí bych si nedělal - jenom doufám, že tohle mi u OVH nehrozí (jsem tam na personal hostingu a pokud opomenu sem tam napolovičato přeloženy položky v administraci z francouzštiny, tak si nemůžu na nic stěžovat).

Odpověď s citací