Nespecham nijak urputne, ale pokud by se to dalo udelat do konce roku, byl bych rad.
Blikat furt by to nemelo, jelikoz treba v noci s tim jet 300 km a ze stredniho panelu by na mne blikala cervena LEDka - to prave nechci, to by mne dost otravovalo. Spinat respektive vypinat to potrebuju prave "instantne" tedy tim +12 ovladanym spinackou, nebot kdyby to bylo na nejake tlacitko, tak na to 100% budu zapominat a nemuselo by to v aute do rana byt, ze mi LEDka nevybije 100Ah baterii to vim docela dobreuz takhle mi tam jedna blika ve vestavenym alarmu a chapu, ze jeji odber je naprosto zanedbatelnej.
Jinak pokud to zvladnes vyrobit, aby to bylo dle popisu (maly rozmer "krabicky", idealne kvadrik popsane velikosti - cim mensi, tim lepsi, 3 kontaky nebo primo vyvedene 3 vodice na +12, + 12 IGN, kostra a z krabicky na par cm vodici LED dioda, zapinani/vypinani spinanym +12V IGN, nebude to "topit", nebude to ve "vypnutem" stavu blikani rusit cca. 10 cm vzdaleny vystup predzesilovace audia) pak si stanov cenu a ja ji rad zaplatim, jelikoz to fakt potrebuju a nejsem schopen si to k obrazu svemu postavit sam![]()