Výsledky 1 až 25 z 90

Téma: opencard

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    363

Standardní Re: opencard

Citace Původně odeslal MikeD Zobrazit příspěvek
    používám Opencard dva roky a jsem s ní maximálně spokojený... ano, je to zřejmě obrovský tunel, ale to mě upřímně při každodenním používání nějak netrápí... jako běžného uživatele mě těší, že jsem dva roky nemusel stát frontu u okýnka na tramvajenku...
    Když si rejpnu, tak to jsem nemusel od dob, co zavedli devadesátidenní kupony s klouzavou platností Prostě jsem si koupil kupon deset dní po začátku měsíce a poslední dva roky jsem strávil v těch "příšerných" frontách asi tak pět minut celkem v součtu Je to tunel, ale jako tramvajenka to funguje dobře, takže vlastně pohoda... Bém a spol musej chrochtat blahem
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Věk
    45
    Vliv
    306

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    Je to tunel, ale jako tramvajenka to funguje dobře, takže vlastně pohoda... Bém a spol musej chrochtat blahem
    Davide, jak jsem psal - Opencard používám dva roky, tudíž zhruba o rok déle, než trvá onen skandál... měl bych podle tebe tu kartu demonstrativně rozlámat a zahodit? a nebo - měl bych raději začít jezdit autem, protože nebudu podporovat ty tuneláře?
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

Věk
    44
    Vliv
    363

Ale klid prosímtě, je jasný že zahazovat jí nebudeš, ale jedno by ti to bejt taky nemělo, ačkoliv jsi jako uživatel spokojený Mě spíš tak nějak obecně sejří jak jsme byli vlastně do Opencard postupně "natlačeni"... Holt když ten úžasně drahej kus plastu s čipem nejde udat jinak, tak z toho udělají aspoň legitky... Zajímalo by mě, jestli (a kdy) bude na opencard dostupných opravdu tolik služeb, jako slibovali, když to spouštěli...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected

Moje situace - mám obyč kupon studenta. Paní mi řekla, že když budu mít opencard, musím ssebou nosit ještě _papírové_ potvrzení o studiu, abych se prokázal jako student a nevystavoval se nebezpečí udělení pokuty (čili v případě platné permice, štrachat se kdesi na IPák či kam a tam zaplatiti 50kaček a vystát řadu). Co na to slušného říci? Nebo mi paní kecá? OMFG!
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

Předpokládám, že by měl stačit ISIC jako do teď před opencard.

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Tak to je lol, cekal bych ze (jako u nas) potvrzeni predlozis nekde pri dobiti
    Loading signature [ FAILED ]

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    291

Citace Původně odeslal admix Zobrazit příspěvek
    Tak to je lol, cekal bych ze (jako u nas) potvrzeni predlozis nekde pri dobiti
    Pred dobijenim si musis na bojiste nechat potvrdit "studentskou verzi" opencard take, predtim nemuzes pres eshop nakupovat kupony.
    To ze sebou musis pak jeste tahat potvrzeni o studiu je fakt komedie nejvetsi.
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Věk
    44
    Vliv
    363

To si děláš kozy Pochopil bych to u papírové tramvajenky, ale tohle? WTF?! Ať ISIC stačí či nestačí, tak tohle je hovadina na desátou, to se na mě nezlobte... u starý tramvajenky byl "papírek" potvrzený od školy... Předpokládal bych, že na začátku akad. roku se "papírek" přinese na okýnko DPP a tam to odškrtnou, zapíšou na kartu a hotovo... Ale vláčet to s sebou celej rok?! To mi přijde moc i na Bémovinu... I když po tom, co jsem zjistil, že tam tu "fotku k nascannování" ani nemaj nikde nascannovanou a při výměne Opencard za jinou je nutný mít fotku.... Už mě asi ta promyšlenost toho systému nepřekvapuje...

Senior Member Avatar uživatele sasha
    Vliv
    300

no tak to je opravdu divocina,
    me osobne na tom nejvice vadi to, ze neni anonymni... nevim k cemu porad vytrubuji v televizi, radiu, na internetu ze nikde nepiste svoje rodne nebo cislo obcanky, kdyz pak stejne clovek vsude musi... me nezajimaji nejake sluzby okolo tudiz by meli byt schopni udelat i anonymni karty
    viz Londyn - clovek prijede koupi na letisti v metru kartu, nabijeji na jak dlouho potrebuje a za mesic kdyz prileti dobije ji znovu ....
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

Věk
    44
    Vliv
    363

No když už jsme u těch dokladů, tak to jsem docela zvědavej, co provedou s občankama... Myslím tím to, jak chtějí zavést "nepovinné" údaje, tj. že si každý defacto rozhodne, co na OP chce a nechce mít... K čemu to teda jako bude? Popravdě v dnešní době, kdy o vás ví každej leckdo leccos, mi hysterie nad tím, že budou ty údaje napsaný někde na nějaký kartičce, která tím pádem po takovém "opatření" budd qhounu, přijde zbytečná...

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    To si děláš kozy Pochopil bych to u papírové tramvajenky, ale tohle? WTF?! Ať ISIC stačí či nestačí, tak tohle je hovadina na desátou, to se na mě nezlobte... u starý tramvajenky byl "papírek" potvrzený od školy... Předpokládal bych, že na začátku akad. roku se "papírek" přinese na okýnko DPP a tam to odškrtnou, zapíšou na kartu a hotovo... Ale vláčet to s sebou celej rok?! To mi přijde moc i na Bémovinu... I když po tom, co jsem zjistil, že tam tu "fotku k nascannování" ani nemaj nikde nascannovanou a při výměne Opencard za jinou je nutný mít fotku.... Už mě asi ta promyšlenost toho systému nepřekvapuje...
    Ano je to tak. Dokonce jsem si nějakou dobu myslel, že paní v tom má bordel a sakra jak se v tom mám orientovat, když i zaměstnanec v tom má bordel - ale nikoliv, pro pohyb po Praze stačí JEN jedna karta (+potvrzení o studiu.. ROFL)
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    291

Fotku muzes pri online zadosti poslat v elektronicky forme (teda kdyz v tom jpegu prepises udaj o DPI na minimalni predepsany, at mas rozliseni (velikost) fotky jaky chces, system to nevezme), ale neprekvapilo by me, kdyby to pri obnove neslo
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání