me A2 bezela ve Win7 s driverama od kX projectu ... nebylo to sice 100%-ni, ale hralo to![]()
me A2 bezela ve Win7 s driverama od kX projectu ... nebylo to sice 100%-ni, ale hralo to![]()
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
jenžě mě jí to vůbec nedetekovalo, nebyla to věc driverů.
Intel DualCore E5300 2,6 GHz @ 4,42 GHz (340x13), 1.43V | Noctua NH-U12P | Asus P965 Deluxe | 8 GB DDR2 RAM 800 MHz Dualchannel - A-DATA Vitesta Extreme edition | Saphire ATI HD 5770 Vapor-X @ 930/1330 MHz | SDD OCZ Vertex 3 120GB | Asus DVD-RW | Fortron 550W | Fujitsu SL23T-1 LED 23" | Logitech S220 | Windows 7 Ultimate x64 CZ
Já to věřím, protože tato kouzelná věc od Ruské skupiny už fičela na SBLive! a byl to úplný převrat ve zvuku. Pak to umřelo a amíci se toho zase ujali. Asi udělá i dnes ještě dost a je dobré o nich vědět. Nějaké potíže sice byly s profi programech, ale tam Creative neberou vážně dodnes.
--------------------
S detekcí karet pod WIN 7 se potýká kde kdo, Creative vydal i fix k detekci, Xonar se nemůže domluvit s C-Medii (přitom HT Omega podporu dostala). Je to divné. Je jich málo a ještě se perou.
Profi a poloprofi karty podporu dostávají ihned, no ... peníze.
Pěkný večer.
Ahoj, mám taky dotaz -> S příchodem nových CPU intel teď v lednu budu upgradovat a zárověň budu přecházet na W7-64 bit.
Zvukovku mám Audigy 2 ZS, ale jak to tady čtu tak ji můžu hodit do koše ? Opravdu mi pod W7 - 64bit nepojede ? Ani s drivery od Daniela_K -> Audigy support pack 3.6 ?
Jestli ne tak pls doporučte jinou zvukovku.
- Kvalitní zvuk na poslech hudby a rozumnou podporu her ( hry hraji jen na sluchátkách)
- Stačí mi čistě jen STEREO zvukovka
- z výstupů používám jen sluchátka, a digital out.
Koukal jsem se na Asus Xonar Essenec ST a nebo Creative X-Fi Titanium HD. Dík za rady a tipy.
Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW
Opravdu známy bug 4 GB RAM opravený není, Creative to už vzdalo a Daniel dělá teď jiný projekt.
Své zkušenosti s Creative Titanium HD tady pořád slibuju, ale čas chybí.
Zato je to jejich první karta, která je stereo (5+1 umí jen přes digitál), a revoluci udělaci v driverech tak zásadní, že jsem to vůbec nečekal.
Karta je nativně pro WIN Vista a WIN 7 a je první, která hraje i zcela bez driverů.
Jen abyste rozjeli konzolu s THX Tru PC (což je aplikace přímo od THX), je dobré instalovat drivery - pro mikrofon, ovládání centrálu, přepínání przničů zvuku - které jdou vypnout.
Nadále existují tři mody provozu karty. Na sluchátka 16 -330 ohm, možnost pohrát si konečně i tady se swappable OPAMPs.
Proti sluchátkům se jí postaví jen Essence ST/ STX a přesto lze rozeznat rozdíl, Essence stále navíc s drivery zlobí. (ASIO je privilegovaný kanál, pokud přijde další, přestane prostě hrát). Tak tohle mi X-Fi neudělala.
Jen o málo horší je o polovinu levnější USB verze X-FI HD, která zvládne i WIN XP.
Sluchátkový výstup je ale identický, i když neumí 192 kHz/ 24 bit.
shapet: Díky moc za radu. Zvukovku budu používat tak 60% hudba, 40% hry a je pro mne důležitá kompatibilita - bezproblémový chod pod různými aplikacemi (flac, HD video + audio, hry). Pro mne je tedy volba jasná -> Titanium HD
Jen musím vymyslet jak poskládat karty na MoBo abych měl volný slot PCI-e 1x ( na Mobo Asus P8P67 pro Sandy Bridge PCI-e 1x fyzicky kolidují s grafickou kartou). Nebo jěště podle toho vybrat jiné Mobo a nebo zvolit onu USB verzi zvukovky ...
S externíma zvukovkama na USB nemám vůbec žádnou zkušenost.
EDIT: Ta USB verze je toto? ->
http://www.alza.cz/creative-sound-bl...hd-d183614.htm
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=79513
Na Czech computeru to mylně označují Surround HD ? ... je to ta zvukovka co máš na mysli ?
Naposledy upravil theedge; 12.12.2010 v 00:55.
Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW
Ještěže jejich mozkový trust E-MU nerezignoval, vypadalo to, že budou dělat už jen zvukovky pro ntb
Ozývají se mi mnozí, že konečně je karta od nenáviděné Creative schopná hrát se sluchátky, a to jsou dost vybíraví lidé, kteří mi to napsali.
A s drivery pak překvapili mne. Silně, opravdu to jelo hned, hry moc neumím, ale Alex, což je takový ruský fanatik do všeho co hraje, napsal jednu z nejlepších recenzí a prošpikoval ji odkazy na YouTube, kde to nahrál .... a porovnává různé karty.
Sám píše, že THX Tru Studio je takový malý podvod (s THX má společné jen to, že Creative platí za licenci), ale pro mikrofon konečně přestaly problémy v jiných aplikacích.
Já to tu budu muset dát i s obrázky.
Na Czech Computeru mají chybu, Ona ještě existuje verze Sound Blaster Digital Music Premium HD Fi HD, ale to je pro Asii, má ještě transmitter.
Naposledy upravil shapet; 12.12.2010 v 01:27. Důvod: corr
shapet: mockrát díky za obětavost.
Dovolím si tě otravovat s ještě jedním možná až hloupým dotazem:
USB zvukovka funguje stejne jako interní ? Tím myslím když j do usb připojím, tak ji systém sám detekuje a sám si přiřadí ovladač, popř. bude chtít nainstalovat ? Vůbec netuším jak toto funguje.
jde na takovéto USB zvukovce pak nastavovat hlasitost klasicky z Win a nebo se nastavuje jen tím mechanickým otočným potenciometrem ?
Chová se to stejně jako zvukovka do slotu, jen to navíc umí hotplug.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)