Výsledky 1 až 25 z 74

Téma: LCD 22-24" IPS

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: LCD 22-24" IPS

Dell udajne nedava repasy..

no zalezi na tobe, bude o malo lepsi ale za ty prachy se to fakt nevyplati

a to postovne by bylo 1x pac doruceni od kuryra je free.. btw ta chyba byla na strane UPS.. oni to vcera proste nedorucili

Citace Původně odeslal AndyCz Zobrazit příspěvek
    Dell udajne nedava repasy..
    Myslel som si to iste ale napr. tu pise jeden uzivatel nieco ine a videl som to aj inde.
    http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.p...53166#p8053166

Citace Původně odeslal AndyCz Zobrazit příspěvek
    no zalezi na tobe, bude o malo lepsi ale za ty prachy se to fakt nevyplati
    Ja viem, este zvazujem, vyberam uz dost dlho tak par dni ma nezabije a monitor bude na dlhsie.

Kdyz jsme resili ty repasy.. jak to poznam, ze to neni novy?

ja jsem po vymene spokojenej

No mne ked dali 2x repas v HP tak som to poznal na prvy pohlad. Monitor proste vyzeral ako pouzity, jemne skrabance na rame, spina/prach v zahyboch, balenie ziadne (dali mi ho nezabaleny v servise do ruk) a ked som pozrel cez OSD pocet najazdenych hodin tak tam bolo pri prvom okolo 1800 hodin. Dalej myslim ani nie je nutne pokracovat.

Vseobecne proti repasu nemam nic, moze byt lepsi ako novy ale mne dali z HP vzdy horsi a horsi, preto s tym nemam dobre skusenosti.

Dolezite je aby si bol spokojny, ci repas alebo novy to ti moze byt jedno. Aj ked predsa len v repase asi bezia niektore suciastky uz nejaku dobu a teda mozu odist skor.

No monitor prisel zabaleny presne tak jak ten predtim co prisel novy (pokud neprodavaji repasy) zadne otisky nikde, zadny prach, krasne cistej monitor.. proste jak ten predtim.. leda ze by si dali praci s vymenou plastu a nechali jen displej.. OSD.. to zjistim jak a cim? nevim o cem je rec

OSD - menu ovladania monitora cez tlacidla na monitore, na HP bola v informaciach polozka "backlight hours".
    Ale snad si dostal novy.

to jsem bohuzel nikde v menu nenasel, kazdopadne nevidim na monitoru zadne znamky, ze by ho kdy nekdo pouzival.. vcetne baleni..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání