Výsledky 1 až 25 z 74

Téma: LCD 22-24" IPS

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: LCD 22-24" IPS

Ahoj, tak jsem preci jen nasel asi po patem testu jeden vadny pixel, na cervenem, modrem a cernem pozadi videt neni, na zelenem je cerny a na bilem lehce ruzovy..

volal jsem na Dell, spojen jsem byl asi za 3 min po ,,plechove hube", jednani na urovni, vubec zadny problem, zitra mi prijde novy monitor s tim, ze ten ,,spatny" si vyzvedne kuryr jindy do par dnu, takze budu mit dva monitory doma nejakou chvili - asi se to prekryva abych nezustal doma bez niceho, coz je fajn, protoze treba u Aceru(to beru jako servis super, bez ohledu na kvalitu vyrobku.. treba HP se pry hrozne krouti..)ty ti vec sice odvezou na sve naklady a privezou ale nemas nahradu, tohle mas vymenu aniz by to technik videl, jen po popsani zavady, tudiz si ty monitory mam i moznost porovnat.. jinak Dell U2311H co mam ted je revize A01, ten pixel neni skoro videt ale kdyz maj garanci 0, tak ji logicky vyuziji, nicmene tato NBD zaruka je 3 roky, coz je super..

jinak monitor je fakt super..co se barev tyce, podsiveci a odezvy.. nevidel jsem zadne ,,spatne podsviceni" ani kdyz jsem dal cerne pozadi ve tme, pouze kdyz jsem se zvedl a koukal na monitor z nefyziologickych uhlu tak sem videl lehce v rozich nafialovelou barvu.. jak to maj ty lepsi monitory, podle videi to ten ZR24w ma mnohonasobne horsi...tohle je v poho.. - treba bude ten dalsi problemovy, urco podam info uvidime snad to bude ok..

nechci teda jeste jasat, uvidime co mi dorazi zitra snad to teda casove vyjde a potkam se s kuryrem, protoze jsem vetsinu dne pryc..
    Naposledy upravil AndyCz; 20.09.2010 v 16:32.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání