Muze mi nekdo rict, k cemu je v 98ickach soubor bootlog.prv? Stala se mi nehoda (tusim jak, ale to ted neni podstatne, potrebuju hlavne co nejrychleji ziskat puvodni stav).
Bootovani mi zaclo zamrzat na logu Windows. Nahodil jsem tedy v DOSu ScanDisk a ten mi jako prvni nasel vadny tenhle suobor. Nechal jsem ho "opravit" s tim, ze se ztracena data napisou do souboru FILExxxx.chk. Tahle procedura ovsem na stavu nezlepsila nic. Tak jsem najel na zalozni disk, co tu mam a ten puvodni napojil jako vedlejsi, pricemz jsem zjistil, ze bootlog.prv na nem ma jen 1 KB, zatimco na zaloznim disku, z ktereho jsem bootoval, 58 KB. Ten obsahuje take citelny text, ten 1 KB jen 1 radek necitelnych znaku. Ten postizeny disk taky ted obsahuje tech souboru FILExxxx.chk 32 v celkove velikosti asi 68 MB, jednotlive od 16 KB (vetsina) az po 31 MB.
Muj 1. napad by byl, z toho zalozniho prekopirovat bootlog.prv na ten puvodni. Netroufam si to ale jen tak, protoze dokud nevim, k cemu je tenhle soubor dobry, tak mam trochu obavy, jestli by to nebyla blbost, co by mohla napachat vic skod nez uzitku. Druha moznost, co me napada, by byla ho na tom puvodnim disku proste smazat, ze kdyxz bude uplne chybet, vytvori se spravne sam.
Takze diky predem za vsechny smysluplne napady.