Zlocinec se vraci na misto cinu a ja k tomuhle tematu

Citace Původně odeslal jimmy Zobrazit příspěvek
myslim ze to uklada do registru - nezkousel jsem, zkus mrknout na tenhle klicek v registru

Kód:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\IconLayout
Bohuzel pod HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer ani \IconLayout, ani nic podobnyho. Zato jsem tam mimochodem a myslim ciste nahodou objevil, po cem se uz taky davno pidim, a sice usporadani Oblibenych: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\MenuOrder\Favorites; aspon se domnivam, ze to je ono.

Co me ale hlavne privedlo zpatky:
Citace Původně odeslal Mikus Zobrazit příspěvek
...Kdyz jsem klonoval ten system, vsechno slo krasne, ale ten novy disk nechtel bootovat. Po dukladnem prezkouseni vseho mozneho a zjisteni, ze vsechno delam spravne (osvedceny postup, nedelal jsem to poprve), jsem vzal jiny disk, proceduru zopakoval a on taky nechtel; nakonec se ukazalo, ze ani jeden z tehle 2 nebootuje ani do DOSu s pouhymy zakladnimy systemovymi soubory DOSu (prikaz sys x:). Akorat se navenek lisili v projevu te chyby: jeden mi hlasil chybu v bootovacim poradi a namaloval mi na monitor, ze mam vlozit disketu a stisknout F1, ten druhy proste zustal viset s blikajicim kurzorem vlevo nahore a tusim '7F' v pravo na hore. Teprv s 3. diskem to klaplo. Zvlastni pri tom je, ze krome tohodle oba ty disky bezi perfektne, test sektoru probehne bez zaskobrtnuti maximalnim tempem a jako disky na data pisou i ctou naprosto ciste, rychle, neslysne. Vsechny ty disky nebyly sice nove, ale pred tim kompletne smazane, jak receno otestovany sektory vc. MBR a cerstve zformatovane (pouzivam na to RanishPartitionManager); a jeden z nich byl presne stejny model, jaky jsem uz jako systemovy/bootovaci bez problemu pouzival. Zna nekdo vysvetleni tohodle jevu, popr. jestli by bylo mozne jim nejak schopnost bootovat vratit?
Jistotu jeste zdaleka nemam, ale mnozi se mi indikace, ze disky, co takhle odmitaji bootovat, pochazeji z Applu. Muze tuhle domnenku nekdo s urcitosti potvrdit nebo vyvratit?