Citace Původně odeslal DOC_ZENITH Zobrazit příspěvek
Ehm, proč se to všichni snažej udělat co nejtenčí a """""nejhezčí""""", když lidem co o to fakt jde, jde primárně o kvalitu obrazu. Ať je to klidně tlustý jak CRT, hlavně aby to mělo takovej obraz.
Výrobci jde o peníze, ne o to jestli někomu udělá radost. Tohle si koupí dvě skupiny lidí. První jsou profíci, kterým půjde o kvalitu a smíří se s brutální cenou. A druhá skupina jsou lidé, kteří vůbec neřeší peníze a jde jim o to mít to nejlepší co je na trhu, aby byli kůl. A kdyby to byla obludná monstrkrabice, tak si to jedna skupina nekoupí. A možná že ta skupina frikulínů má i větší kupní sílu. Ve výsledku čím víc se toho prodá, tím rychleji vyroste konkurence, tím rychleji půjde cena dolů, tím rychleji se to dostane ke mě na stůl. Čili já jsem rád, že to dělají v "trendy" provedení...
To že jde snaha o podbízivost výrobku často ruku v ruce se zhoršováním kvality je bohužel smutná pravda, ale to je holt normální trh. Jde jen o prachy a věř, že když bude zájem o perfektní monitor ve stylu krabice od CRT, tak ho někdo za adekvátní cenu určenou malým objemem prodejů vyrobí.