Uff, vy jste se rozjeli. Takhle, já si myslim, že ideální prostředí je testovat monitor za šera, jemně osvětlená místnost. Ne přesvětlenej obchoďák aby tam LCD televize vypadaly lépe než plazmy, atd. (aj k je dnes zvykem). Můj problém s LCD vs CRT byl vždy ten že u LCD má mnohem větší jas a člověk ho navíc musí mít napálenej nahoru, protože když se hodně srazí, tak také hodně klesá kontrast a obraz je pak nic moc. 'Jenže pokud jej vytáhnu aspoň tam, abych nepozoroval razantně horší podání barev, tak mě z něj do několika hodin začnou pálit oči (jednou jsem dostal i zánět spojivek, ten monitor jsem musel prodat), což se mi s CRT neděalo. Kvalitu černé, odezvu, atd radši vůbec nezohledňuji. Pokud teda OLED bude produkovat takovej obraz, aby za šera / tmy byl jasnej a krásnej, ale nebylo to jako se dívat do zářivky a nenamáhalo to moc oči, a zároveň bude slušně viditelnej i při denním světle, je to ideální stav. Odezva bude už ok, to víme, ale co nevíme je jak je na tom elektronika a zdali to nebude trpět inputlagem, což je pro mě možná i podstatnější než odezva.