Výsledky 1 až 25 z 163

Téma: OLED/AMOLED panely na ceste

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele DOC_ZENITH
    Vliv
    269

Standardní Re: OLED/AMOLED panely na ceste

Uff, vy jste se rozjeli. Takhle, já si myslim, že ideální prostředí je testovat monitor za šera, jemně osvětlená místnost. Ne přesvětlenej obchoďák aby tam LCD televize vypadaly lépe než plazmy, atd. (aj k je dnes zvykem). Můj problém s LCD vs CRT byl vždy ten že u LCD má mnohem větší jas a člověk ho navíc musí mít napálenej nahoru, protože když se hodně srazí, tak také hodně klesá kontrast a obraz je pak nic moc. 'Jenže pokud jej vytáhnu aspoň tam, abych nepozoroval razantně horší podání barev, tak mě z něj do několika hodin začnou pálit oči (jednou jsem dostal i zánět spojivek, ten monitor jsem musel prodat), což se mi s CRT neděalo. Kvalitu černé, odezvu, atd radši vůbec nezohledňuji. Pokud teda OLED bude produkovat takovej obraz, aby za šera / tmy byl jasnej a krásnej, ale nebylo to jako se dívat do zářivky a nenamáhalo to moc oči, a zároveň bude slušně viditelnej i při denním světle, je to ideální stav. Odezva bude už ok, to víme, ale co nevíme je jak je na tom elektronika a zdali to nebude trpět inputlagem, což je pro mě možná i podstatnější než odezva.
    The best Unreal Tournament maniac.

Standardní Re: OLED/AMOLED panely na ceste

Citace Původně odeslal DOC_ZENITH Zobrazit příspěvek
    ...Můj problém s LCD vs CRT byl vždy ten že u LCD má mnohem větší jas..
    ...Jenže pokud jej vytáhnu aspoň tam, abych nepozoroval razantně horší podání barev, tak mě z něj do několika hodin začnou pálit oči (jednou jsem dostal i zánět spojivek, ten monitor jsem musel prodat), což se mi s CRT neděalo...
    Při vyšším jasu LCD pak roste taky požadavek na lepší osvětlení prac. plochy, okolí monitoru. Největší zabiják pro oči je moc velký kontrast, kdy se dívám v tmavé místnosti bez osvětlení jen do zářící obrazovky. Někteří to tak provozují, vážně se hodně divím, že jim to nevadí.

Nevím, jak to mají ostatní, ale u mě je nějáká ta 25-40W lampička namířená na zeď za LCD nutnost (mám jej asi 30cm ode zdi). Teď zrovna začínám vyrábět osvětlení s několika 1W bílýma led, které chci rovnoměrně rozmístit za LCD tak, aby svítily na zeď, aby bylo světlo hezky rozptýlené. Budu tam přidávat i ruční regulaci + automatickou regulaci podle okolního osvětlení. Právě něco takového jsem si vždycky chtěl postavit...

Jinak, jestli se rozšíří OLED, klesnou ceny, bude to něco naprosto ideálního, na to jsem moc zvědavý. Kéž by to bylo rychle...
    . . . if you dont live for something you will die for nothing
    Q9300 + Ninja | EP35-DS4 | 8GB | HD4670 + AC S1 | 640 AAKS, 320GB YS, 1.5TB EVDS | SH-S203B | Corsair VX450 | HP ZR24w
    M-Audio Revolution 5.1 | Marantz PM4001 | EPOS ELS-3 | Sennheiser HD555->595
    C7D | 17-40, 50/1.4, 100/2.8, 70-300 | 430 EX II

Member Avatar uživatele baros
    Věk
    47
    Vliv
    281

Standardní LG na veletrhu IFA představí tři milimetry tlustý 31" OLED displej

Blíží se berlínská IFA (Internationale Funkausstellung Berlin) – veletrh spotřební elektroniky a odpověď na zimní CES v Las Vegas. LG by zde měla podle informací představit prototyp nového 3D OLED displeje. Nečekejte revoluci ve spotřebních rozměrech – OLED se sice pomalu dostává na mobilní telefony, v případě běžných velkých displejů se ale u LG zastavila na 31 palcích. Tím dnes ve srovnání s klasickými LCD displeji asi příliš neohromí, mnohem zajímavější je ale pohled z profilu. Novinka od LG totiž nabídne displej s tloušťkou 0,11 palců, což po přepočtu dělá 2,79 milimetrů.

Podle obrázků to bude skutečně supertenký displej, do bytu s nevyřáděnými dětmi se ale asi hodit nebude.

Standardní Re: LG na veletrhu IFA představí tři milimetry tlustý 31" OLED displej

akorat k tomu budou muset delat desetikilovej podstavec, pac jinak ti to ze stolu sfoukne beznej domaci pruvan... za chvili z toho zacnou delat trupy letadel, aby je nemuseli malovat
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak spustit z příkazového řádku Ovládací panely
    Založil Matio v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 07.09.2006, 10:01
  2. IE 6 a panely
    Založil celebris v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 26.07.2006, 10:32
  3. pocet znakov v ceste...
    Založil debo1 v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2