Citace Původně odeslal wong
Citace Původně odeslal KtK
hm, tak sem si tu mys totalne roz**bal. Vcera jsem asi zkousel tam dat nakou jinou, a kdyz jsem dneska linux zapnul, chovala se divne - kdyz jsem pres neco prejel, bylo to jako bych na to kliknul, a nekdy jsem naopak musel klikat 2x tam, kde normalne staci jeden klik. S timhle handicapem se mi to nepodarilo v grafice spravit, tak sem si rek, dam tam bydlicovu mys, a pojede to v poho. Jenze to bylo naposledy, co jsem videl urzor v pohybu. Jak jsem tam vrazil tu bydlicovu, uz se kurzor nehnul. Ani kdyz jsem tam vratil svoji, ani kdyz jsem zaeditoval ten soubor, jak mi tu psal wong.. Kua, co ted s tim? ? ?? (mys je HW ok, ve woknech jede)
tak ted ti muzu poradit akorat aby sis v textovym rezimu - z grafiky se tam prepnes CTRL+ALT+F1 nalogoval jako root a spustil drakconf a vybral konfiguraci mysi (nebo pripadne rovnou mousedrake) a tam si muzes vybrat nejakou mys - to by melo na 100% zabrat - ted uz opravdu
No, to jsem presne potreboval vedet! ten drakconf.. Jak se dostat do konzole a ze na tohle musim byt root, zas az takova lama nejsem, ale i tak diky
Rezna: Vim jsem zkousel, zatim se mi to moc nelibilo - asi ze to bylo v konzoli..