Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Par dotazu ohledne Radeonu 9800 Pro

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní Par dotazu ohledne Radeonu 9800 Pro

Predesiam, ze co se tyce ATi, jsem naprosty zacatecnik, takze moje otazky budou pro vetsinu z vas hodne smesne.

Koupil jsem si Sapphire Radeon 9800 Pro v Lite verzi baleni, tzn. je k nemu prilozeno pouze CD s drivery a Multimedia Centrem. Od toho se odviji moje dotazy:

1) Sapphire pry ke svym kartam dodava taktovaci utlitu Redline, dala by se nekde sehnat? Premyslel jsem o Rage3D tweakeru, ale pry ma nejake problemy prave s identifikaci novych Sapphiru.
    2) Da se na nove 9800-ky (Pro) sehnat nejaky novejsi/upraveny BIOS? Uz nekolik dni se proste nemuzu dostat na www. sapphiretech.com, takze si to nemuzu overit, jinde jsem nic nenasel.
    3) Je soucasti toho Multimedia Centra i ATi DVD Player, nebo se musi sehnat zvlast? Pokud ano, dalo by se to nejak zaridit? Tuhle vec si nemuzu overit, to Radlo budu mit nainstalovane teprve az si privezu komp, proto se ptam.
    4) Tahle otazka je hodne amaterska, tak se mi prosim nesmejte : To nove vyhlazovani pixelnatosti obrazu pri prehravani filmu funguje jen s prehravaci od ATi nebo u vsech? Zmatlo me, ze to bylo soucasti nove verze DivX-u...
    5) Tohle je hodne subjektivni vec, ale i tak by me zajimal vas nazor: na prehravani DVD je lepsi ATi DVD Player nebo PowerDVD XP?

Moc vam predem dekuju za pripadne odpovedi a rady, ale hlavne za shovivavost k zelenaci.
    Hey, at least it's the first step in the right direction, no?
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní

Na taktovani budes potrebovat odemknuty bios. Navod jak to udela je v auditku dulezite "ati a problematika flashovani biosu" nebo tak nejak. Ad overclock utility. Nevim co nedokaze detekovat prave Sapphire 9800, ale zkus radeonator i rivatuner. Uvidis sam,jestli to jde nebo ne. Nezkazis tim nic.
    Conroe 6300, 2GB ram, GA-965P-DS3, Sapphire X1900XT 256MB, Audigy 4, Fortron 500W Bluestorm, Case Thermaltake Soprano

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. REKLAMACE ATI 9800 PRO
    Založil maxx v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 09.12.2004, 15:37
  2. Sapphire Radeon 9800 PRO + AC Silencer (hoří jak pec)
    Založil Slimák v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 25.11.2004, 22:56
  3. par dotazu - 8RDA+
    Založil TrUs v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.05.2003, 16:49
  4. Linux newbie ma par (asi debilnich) dotazu
    Založil KtK v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 210
    Poslední příspěvek: 05.05.2003, 00:01
  5. Par dotazu