Predesiam, ze co se tyce ATi, jsem naprosty zacatecnik, takze moje otazky budou pro vetsinu z vas hodne smesne.
Koupil jsem si Sapphire Radeon 9800 Pro v Lite verzi baleni, tzn. je k nemu prilozeno pouze CD s drivery a Multimedia Centrem. Od toho se odviji moje dotazy:
1) Sapphire pry ke svym kartam dodava taktovaci utlitu Redline, dala by se nekde sehnat? Premyslel jsem o Rage3D tweakeru, ale pry ma nejake problemy prave s identifikaci novych Sapphiru.
2) Da se na nove 9800-ky (Pro) sehnat nejaky novejsi/upraveny BIOS? Uz nekolik dni se proste nemuzu dostat na www. sapphiretech.com, takze si to nemuzu overit, jinde jsem nic nenasel.
3) Je soucasti toho Multimedia Centra i ATi DVD Player, nebo se musi sehnat zvlast? Pokud ano, dalo by se to nejak zaridit? Tuhle vec si nemuzu overit, to Radlo budu mit nainstalovane teprve az si privezu komp, proto se ptam.
4) Tahle otazka je hodne amaterska, tak se mi prosim nesmejte: To nove vyhlazovani pixelnatosti obrazu pri prehravani filmu funguje jen s prehravaci od ATi nebo u vsech? Zmatlo me, ze to bylo soucasti nove verze DivX-u...
5) Tohle je hodne subjektivni vec, ale i tak by me zajimal vas nazor: na prehravani DVD je lepsi ATi DVD Player nebo PowerDVD XP?
Moc vam predem dekuju za pripadne odpovedi a rady, ale hlavne za shovivavost k zelenaci.![]()
Hey, at least it's the first step in the right direction, no?