Jak velký byl vůbec velký obrázek u popisku tiskárny? Jesti to byl nějaký 200×200pix, tak na tom je opravdu prd poznat a akorát by to dokazovalo slabomyslnost jedince.
//edit: @riksa: auta se prodávají v e-shopu?![]()
Jak velký byl vůbec velký obrázek u popisku tiskárny? Jesti to byl nějaký 200×200pix, tak na tom je opravdu prd poznat a akorát by to dokazovalo slabomyslnost jedince.
//edit: @riksa: auta se prodávají v e-shopu?![]()
Internetová fóra, diskuse, seznamky a chaty jsou plné lidí, kteří o sobě říkají, že něčeho dosáhli. Jde však o pouhý přelud krmený vlastní ješitností. Skutečný život, aniž by o tom tušili, se jim vzdaluje, každým dalším úderem do klávesnice. Za skutečné lidi mluví jejich činy a ne vlastní slova.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Díky všem za reakce, bylo to pro mě poučující.
Co se týče toho odstoupení od smlouvy, co mi poslal zákazník, tak tam byl uveden důvod, že byly špatně uvedeny vlastnosti produktu.
To jsem mu ihned vyvrátil tím, že obrázek velikosti 300x300 px se nedá považovat za uvedení vlastností a že všechny ostatní podstatné informace o produktu byly pravdivé.
Celá věc se nakonec vyřešila dohodou, kdy jsem nabídl kupujícímu, že vezmeme cenu tiskárny, za kterou mu byla prodána mínus aktuální cena tiskárny -5% za vybalení, a rozdíl ceny si rozdělíme rovným dílem, protože chyba byla na obou stranách. Takže tiskárnu, která dnes stojí cca 3100 Kč vykoupíme zpět asi za 3600 Kč. Zákazník na to dle očekávání kývnul, takže v zítra přiveze tiskárnu zpět.
Všem Vám děkuji za cenné informace.
Dell XPS M1210 C2D T5500 1.66GHz; 3GB DDRII 667MHz; nVidia GeForce Go 7400 256MB TurboCache; Samsung Spinpoint 120GB 5400rpm 8MB SATA; Sony DVD-RW; 12.1" WXGA 1280x800...
...aneb nenávratně jsou pryč doby strávené u OC a 3DMarků...fňuk
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)