Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Eizo L997-k (21" IPS LCD)

Standardní Eizo L997-k (21" IPS LCD)

Můžu mít ot dotaz, je nějak poznat 10 bit vstup, respektive, jako kartu máš připojenou k monitoru?
    Internetová fóra, diskuse, seznamky a chaty jsou plné lidí, kteří o sobě říkají, že něčeho dosáhli. Jde však o pouhý přelud krmený vlastní ješitností. Skutečný život, aniž by o tom tušili, se jim vzdaluje, každým dalším úderem do klávesnice. Za skutečné lidi mluví jejich činy a ne vlastní slova.

Standardní Re: Eizo L997-k (21" IPS LCD)

To netuším, pokud vím tak je zásadní bottleneck v kabelu, který umí 8 bit, 10 bit přenos signálu umí snad jenom display port?
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Ano máš pravdu, blbě jsem se díval do specifikací. Monitor má vstup 8-bit a interní zpracování 14-bit. 10-bit je v popisku LUT tabulka.

10-bit umí DisplayPort a HDMI.
    Naposledy upravil -HoNY-; 29.04.2010 v 20:44.
    Internetová fóra, diskuse, seznamky a chaty jsou plné lidí, kteří o sobě říkají, že něčeho dosáhli. Jde však o pouhý přelud krmený vlastní ješitností. Skutečný život, aniž by o tom tušili, se jim vzdaluje, každým dalším úderem do klávesnice. Za skutečné lidi mluví jejich činy a ne vlastní slova.

Senior Member Avatar uživatele bukva
    Věk
    39
    Vliv
    294

[OT]
    Citace Původně odeslal -HoNY- Zobrazit příspěvek
    10-bit umí DisplayPort a HDMI.
    Myslím že 10b na DP umí pouze Quadra a FirePro (a možná nějaký exotický karty) ... a u HDMI nejspíš vůbec nic.
    [/OT]
    Myšlení zkresluje realitu.

Citace Původně odeslal bukva Zobrazit příspěvek
    [OT]
    Myslím že 10b na DP umí pouze Quadra a FirePro (a možná nějaký exotický karty) ... a u HDMI nejspíš vůbec nic.
    [/OT]
    Ano, proto mám FireGL V7770, předevčírem mi to nedalo a našel jsem 10bit výstup jako volitilný u HDMI v1.3, ale je k tomu potřeba na kartě Sil9133 a Sil9134. Jediný problém je, že jsem nenašel monitor pod 30K s 10-bit vstupem.

Myslím že 10-bit vstup umí nový Eizo 2462w, stojí cca 27k bez DPH. Tím chci nahradit moje L997. (ale teda stejně ten 10 bit nevyužiju...)
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Ano, podle popisu má 10-bit vstup DisplayPort v1.2. Mě spíšzajímaly reálné zkušenosti, jestli je to vůbec poznat.

Citace Původně odeslal -HoNY- Zobrazit příspěvek
    Ano, podle popisu má 10-bit vstup DisplayPort v1.2. Mě spíšzajímaly reálné zkušenosti, jestli je to vůbec poznat.
    Na full-screen gradientu jedne barvy to poznas. V praxi je to poznat jen ve velmi specifickych situacich... Osobne si myslim, ze neprofesional s necvicenym okem si toho nema sanci vsimnout.
    Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

Našel jsem na toto téma zajímavý článek: http://tomas.pfeffer.cz/index.php/30...ubka-na-dosah/

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Poraďte prosím LCD 24" Eizo nebo 26" NEC?
    Založil Slimák v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 02.07.2007, 12:39
  2. EIZO F77 (F78) 21" crt
    Založil Patrez v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 12.03.2007, 11:13
  3. I: Eizo 21" F931
    Založil mixal v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 09.01.2007, 16:40

Pravidla přispívání