Můžu mít ot dotaz, je nějak poznat 10 bit vstup, respektive, jako kartu máš připojenou k monitoru?
Můžu mít ot dotaz, je nějak poznat 10 bit vstup, respektive, jako kartu máš připojenou k monitoru?
Internetová fóra, diskuse, seznamky a chaty jsou plné lidí, kteří o sobě říkají, že něčeho dosáhli. Jde však o pouhý přelud krmený vlastní ješitností. Skutečný život, aniž by o tom tušili, se jim vzdaluje, každým dalším úderem do klávesnice. Za skutečné lidi mluví jejich činy a ne vlastní slova.
To netuším, pokud vím tak je zásadní bottleneck v kabelu, který umí 8 bit, 10 bit přenos signálu umí snad jenom display port?
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
Ano máš pravdu, blbě jsem se díval do specifikací. Monitor má vstup 8-bit a interní zpracování 14-bit. 10-bit je v popisku LUT tabulka.
10-bit umí DisplayPort a HDMI.
Naposledy upravil -HoNY-; 29.04.2010 v 20:44.
Internetová fóra, diskuse, seznamky a chaty jsou plné lidí, kteří o sobě říkají, že něčeho dosáhli. Jde však o pouhý přelud krmený vlastní ješitností. Skutečný život, aniž by o tom tušili, se jim vzdaluje, každým dalším úderem do klávesnice. Za skutečné lidi mluví jejich činy a ne vlastní slova.
Ano, proto mám FireGL V7770, předevčírem mi to nedalo a našel jsem 10bit výstup jako volitilný u HDMI v1.3, ale je k tomu potřeba na kartě Sil9133 a Sil9134. Jediný problém je, že jsem nenašel monitor pod 30K s 10-bit vstupem.
Myslím že 10-bit vstup umí nový Eizo 2462w, stojí cca 27k bez DPH. Tím chci nahradit moje L997. (ale teda stejně ten 10 bit nevyužiju...)
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
Ano, podle popisu má 10-bit vstup DisplayPort v1.2. Mě spíšzajímaly reálné zkušenosti, jestli je to vůbec poznat.
Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7
Našel jsem na toto téma zajímavý článek: http://tomas.pfeffer.cz/index.php/30...ubka-na-dosah/
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)