říkal jsem ti do telefonu že to má jet do německa za 14 dnů ale z pobočky úvalská ,tvoje deska byla den po tom co jsi ji přinesl poslána do školské (je tam účto a dohledávaj se tam dodáky od dodavatelů-neznamená to že když to dáš tam že to bude rychlejší)a tam odtud se to posílá dále na reklamace něco se mi vrací sem a posílám to já nebo např německo jede tam odtud nevim kdo tam kdy byl ale asi jel někdo osobákem pro procíky(to je jenom doměnka nevim to jiste) a vzal reklamace na epox sebou tvoje deska neni jediná na reklamace od epoxu.
No a ve středu odpoledne mi volali ze školský (to jsou lidi který jsou tam zalezlí a jenom dohledávaj dodáky od reklamovanejch věcí) že mi nevzali nějakou desku z odpálenou cestou že mu to zamítli už mezi dveřma a že ji posílaj zpátky sem
já sem mohl napsat na veb že je kvyzvednutí už o pár hodin dříve ale nenapsal protože fyzicky byla na jiný pobočce a ne u mě.co se týče placení pravda je taková že od 2003 mám účtovat každou neoprávněnou reklamaci až do 500 za hodinu práce strávený nad tim posílání k dodavateli si řešíme sami to se neúčtuje aspon mi nikdo nic takovýho zatim neřekl . a když už se tam jede tak to můžou vzít sebou ,akorát se tam platí clo ale to nevim kolik je , účtuju to jenom opravdu ....... lidem který si to podle mého zaslouží kdybych to měl účtovat každýmu kdo přinese něco neoprávněnýho na reklamaci tak už tady nikdo nic nekoupí a asi bych nebyl oblýbenej i jinde nejenom na OC.(neoprávněná je každej den minimálně jedna)